Дневен хороскоп за 4 юли

23833
Дневен хороскоп за 4 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник малко повече положителни емоции няма да ви навредят. Ако имате семеен въпрос за решаване - вслушайте се в себе си и интуицията си, тя ще ви даде верните отговори.

Телец

През този ден бъдете по-подозрителни и внимателни към колеги и началници. Всичко, свързано с работата ще е несигурно и неясно, независимо колко примамливо изглежда на пръв поглед. Вглъбете в себе си и изяснете целите си.

Близнаци

Този вторник не е подходящ за сключването на сделки, преговори и уреждане на документи. Обадете се на приятели. Помислете с кого не сте се виждали отдавна, а ви е скъп. Това ще е ценното на деня.

Рак

Този вторник опитите ви, свързани с откриването на таен източник на доходи няма да се осъществят. Разочарованието от несбъдването на финансовата изгода ще ви натъжи. Ще изживеете обаче много приятни мигове с човек, който споделя възгледите ви за живота.

Лъв

Този вторник няма да сте много комуникативни. Сега не ви се говори и не искате да се виждате с хора. Сега това е напълно обяснимо. Просто имате нужда да останете насаме със себе си и да направите равносметка. Уединете в дома си или на някое отдалечено от града място.

Дева

Този вторник звездите ще изискват от вас да направите жертва. Ще трябва да обърнете внимание на семейството си. Може би за момента ще ви се стори, че това ще ви струва скъпо, но работа се намира, а близки хора- по-трудно.

Везни

Този вторник няма да сте склонни да склоните глава и да се откажете от мнението си, независимо пред кого защитавате идеите си. Това може да не мине без последици, но вашата вярност към вярванията ви ще е най-ценната добродетел.

Скорпион

Този вторник е време да загърбите притесненията, свързани с въпросите от финансово естество. Не всичко е пари! Притесненията от последните седмици са разклатили здравето ви- на това трябва да обърнете внимание.

Стрелец

Сега е време да бъдете по-разумни в боравенето с финансовите средства. Особено ако са общи. Днес ще ви се наложи да теглите чертата и сметките май няма да излязат. Затегнете колана следващите дни.

Козирог

Месечен хороскоп за юли 2017 г.

Овен Първите дни на юли посветете на приключването на делови въпроси. Много е важно да не оставяте недовършена работа. Ако мислите да ...

През този ден бъдете нащрек. Нещо от миналото ще се опита да ви застигне отново, а вие отдавна сте го изхвърлили от живота си. Не правете компромиси със себе си.

Водолей

През този ден се доверете на интуицията си. Освен това отделете повече време на децата и отговорете на всичките им въпроси. Фантазията ще ви помогне, може дори да измислите ваша собствена приказка.

Риби

Този вторник ще бъде успешен за всичко, което е свързано с информация и комуникация. Ще ви върви и събирането на необходимите ви документи. Изобщо всичко, свързано с данни, което до момента не ви се е отдавало, сега ще ви се отдава с лекота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com