Дневен хороскоп за 5 април

24509
Дневен хороскоп за 5 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда се насочете към рационалната част от нещата в живота. Отделихте достатъчно време на мечти и блянове и е време да стъпите на земята, където ви очакват не по-малко хубави неща.

Телец

През този ден се водете от собствените си желания. Трябва да сте уверени, че това, което ще получите напълно ще отговоря на изискванията. По-късно ще ви бъде трудно да предявявате претенции.

Близнаци

Тази сряда е подходяща за договаряне на условия по договори, а също и в личните отношения. Шансът ви да наложите изискванията си е доста голям, така че настоявайте до последно.

Рак

Тази сряда ще ви направи услугата да се отървете от натрапчива идея в главата си. Разсейването, макар и кратко ще ви подскаже как да постигнете свобода на ума си.

Лъв

Тази сряда може да ви покаже нова част от характера на вашата половинка. Дори и да не ви хареса, това не е чак толкова лоша новина, защото все пак е нещо различно, а този живот понякога е толкова скучен.

Дева

Сега е важно да разберете къде точно се намирате в цялата върволица от събития. Преценете мястото си правилно, а не според желанията ви.

Везни

Тази сряда вашето мнение ще бъде на преден план в офиса. Освен някои удобства това може да ви даде и отговорността за цялостната работа днес, така че действайте внимателно.

Това е зодията, която никой не харесва

Има една зодия, която е набедена и и се носи лоша слава. Тя винаги е на първо място в класациите за егоисти, инати и кръшкачи. Така ли ...

Скорпион

Тази сряда ще ви покаже нещо, което трябва да анализирате. Някакво, на пръв поглед, безобидно събитие ще накара ума ви да работи на по-бързи обороти. Последвайте мисълта си, колкото и абстрактна да е тя.

Стрелец

Тази сряда не си позволявайте да критикувате когото и да било, дори да си мислите, че сте прави. Всичко, което изречете срещу някого ще се върне при вас, но с повече сила.

Козирог

Какви хора не понасят всичките 12 зодии?

Всяка зодия има определен типаж, който не понася. Не могат да се спогодят, а и не искат, защото другият човек е всичко, което те самите...

На преден план през този ден може да излязат въпросите, свързани с финансовото ви състояние. Няма защо да се притеснявате. Каквото и да направите всичко ще бъде наред, така че не хабете нерви и сили. Просто изчакайте.

Водолей

Тази сряда задължително се поглезете с малко подаръче. Може дори това да бъде вашият любим шоколад, който не си позволявате често. Намерете време да останете със себе си и да се разтоварите.

Риби

Тази сряда пазете най-скъпото, което имате – себе си. Споделяйте както и каквото искате, но гледайте да се разтоварите емоциите, като избирате само здравословни начини за целта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com