Дневен хороскоп за 5 октомври

17832
Дневен хороскоп за 5 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда задачата ви ще бъде да проведете разговорите си по възможно най-щадящия за отсрещната страна начин. Подложете на изпитание дипломатичността си.

Телец

Денят ще ви даде обещание, но и вие ще трябва да изпълните някои условия. Това, което вие ще дадете няма да е кой знае колко, в сравнение с щастието, което ще получите.

Близнаци

Денят е подходящ за оглеждане на нови мебели. Възможно е веднага да си харесате нещо и още вечерта да имате нов хол или спалня. Не правете компромиси с вкуса ви, обаче.

Рак

Тази сряда може да ви се види по-активна от обикновено и ще трябва да се включите в темпото – няма как. Това е важно за развитието ви в служебно отношение.

Лъв

Денят ще ви зарадва с отпадането на едно неприятно задължение. Ще се чувствате така, сякаш са ви пораснали криле. Ако има на кого да благодарите не го забравяйте.

Дева

Сега ви се струва, че не ходите, а летите, но ще е добре да започнете да се приземявате преди някой друг да го е направил. Просто е чудесно да съчетавате двете състояния в подходящите моменти.

Везни

През този ден ще трябва да се простите с ваша илюзия. Вече сте я надраснали така че съвсем спокойно може и да не ви е мъчно или поне съкратете времето значително. След което – смело напред!

Скорпион

Денят обещава ново познанство, което може да прерасне в приятелство и/ или връзка за цял живот. Ако скоро не сте се обаждали на роднините си - вечерта го направете.

Дневен хороскоп за 4 октомври

Овен Ако няма резултат от действията ви или не са такива, каквито сте очаквали това означава, че вероятно има какво още да се иска от ...

Стрелец

Сега е не е моментът да се връщате назад. По този начин рискувате да пропуснете нещо много интересно и красиво на хоризонта. Стойностните неща са в бъдещето.

Козирог

Ако ви се струва, че сте забравили нещо напълно сте прави. Остава и да се сетите какво е то. Не се ядосвайте за загубеното време. В търсенето ще свършите много друга полезна работа.

Любовен хороскоп за октомври 2016

Овен Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очи...

Водолей

Тази сряда може да ви се стори безкрайна, тъй като с нетърпение очаквате вечерта. Не тръгвайте обаче с голямата кошница, за да не останете с по-малко от колкото сте си представяли. Не прибързвайте.

Риби

Денят ще ви даде така чаканото спокойствие. Опитате се да запомните пътя към това състояние, за да може да си го възвръщате, когато пожелаете. Имате нужда от емоционална почивка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com