Дневен хороскоп за 5 септември

12820
Дневен хороскоп за 5 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес сетивата ви ще бъдат много изострени. Възползвайте се от ситуацията максимално и не подминавайте с лека ръка, каквото сте усетили. Интуицията ви може да ви помогне във важна за вас ситуация.

Телец

Днешният ден е подходящ за решителни действия. В същото време имате възможност да се поправите направени грешки, а и да простите за такива направени спрямо вас.

Близнаци

Днес трябва много внимателно да се отнасяте към знаците, които ще получите и да ги обмисляте изключително трезво и реално. Не се предоверявайте, на иначе силната си интуиция, защото в този момент тя може да ви изиграе лоша шега. Приемайте нещата такива, каквито са.

Рак

Ако в този почивен ден сте планирали да отидете на пикник и да направите барбекю бъдете много внимателни с огъня. Съществува опасност да се нараните или да предизвикате пожар.

Лъв

Днес бъдете внимателни защото този ден предразполага към съблазни илюзии и измами. Възможно е докато подремвате следобед да бъдете споходени от неприятни сънища, на които обаче не трябва да вярвате.

Дева

В днешния ден не започвайте нищо ново. Така или иначе то няма да ви донесе полза, а само ще пропилеете времето си и ще изхабите сили, които ще са ви необходими за друго. Освен това има вероятност да понесете и някакви загуби. Наблегнете на съществуващите в момента неща и ги доразвийте.

Везни

Днес ще бъдете търсени и приятни за компания. Ще плените околните със своята непринуденост, оригиналност и добро настроение. В този почивен ден, се отдайте на семейството и приятелите си и не позволявайте нищо да помрачи ведрото ви настроение.

3-те зодии, които ще имат нова любов тази есен

Есента е чудесен сезон за нови запознанства и нова любов. Време, в което все повече ти се иска да си бъдеш у дома и да споделяш моменти...

Скорпион

Ако днес бъдете по-смели, честни, но и толерантни денят обещава да бъде благосклонен към вас. За да бъде денят напълно успешен за вас, трябва да сте склонни и да проявите и жертвоготовност.

Стрелец

През този ден не обръщайте внимание на лошото, което виждате около себе си, за да не се превърнете в негов проводник. Ако трябва се насилете да се усмихнете и ще видите как доброто настроение ще дойде само.

Козирог

Как различните зодии реагират на жегата

Овен Избутват ви от климатика За тях външните условия са нещо второстепенно, което принципно не ги занимава особено. Но когато темпер...

Очаква ви един много динамичен и ще е изпълнен с много непредвидени събития. Това, което се иска от вас е да запазите самообладание във всякакви ситуации и да не се подавате на паника.

Водолей

Това е ден, в който да си спомните миналото, да простите собствените  си грешки и тези на другите. Забравете всички неприятни моменти, неуспехи, съмнения и черни мисли и смело продължете напред.

Риби

Днес бъдете оптимисти и не се плашете от всичко, очаквайки да ви се случват само неприятности. Ако все пак те ви споходят, просто спрете и се замислете, дали не сте направили нещо нередно в миналото, което ги е предизвикало.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com