Дневен хороскоп за 6 юли

8810
Дневен хороскоп за 6 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще получите предимство пред останалите благодарение на информация, която ще получите. Това може да ви даде и власт, от която е добре да се въздържите. Просто нямате право.

Телец

Днес въображението ви ще е неудържимо. Това може да изиграе лоша шега с нервите ви, затова се опитайте да се придържате само към реалността. В никакъв случай не употребявайте алкохол или други упойващи вещества.

Близнаци

Активността ви ще е на ниво. Както при взимането на решения, така и в р-тинните задачи. Съществува риск от скука да си спретнете някой напълно ненужен конфликт. Запазете баланса.

Рак

Днес някой може да ви се присмее. Това, без съмнение е много неприятно. Вашата реакция, обаче, може да му достави още по-голямо удоволствие, така че запазете хладнокръвие и не показвайте, че ви е заболяло.

Лъв

Няма да има друг организатор като вас сега. Това ще предизвика и много завист, обаче. За да потушите негативните емоции не забравяйте за похвалата и наградата в края на работния ден.

Дева

Днес ще бъдете притиснати с цел да дадете обещание. Не го правете само и само да се измъкнете от неприятната ситуация. Така може да се обвържете с нещо, което не сте в състояние да изпълните.

Везни

През този ден отново ще ви се иска да сте дете. Понякога обаче това не е съвместимо със задълженията ни на възрастни. Оставете поривите си за вечерта, когато ще можете да се отпуснете пред любимите си хора или отидете на гости на приятели, които имат малко дете .

Скорпион

Дневен хороскоп за 4 юли

Овен През този ден е добре да стоите отстрани на случващото се. Изберете ролята на наблюдател. Точно по този начин ще разберете кой се...

През този ден може да си позволите всичко, което ви душа иска. Макар че вероятно ще се задоволите с плътски удоволствия, като вкусна храна и напитки. Какво пък – може да си го позволите и напълно сте го заслужили.

Стрелец

През този ден е добре да приемате по-лежерно нещата. Проблемите на другите са си техни проблеми. Желанието да вземете участие в разрешаването им няма да ви донесе полза и дори може да ви натовари напълно излишно.

Козирог

Толкова сте забързани напоследък, че нямате време да останете малко насаме със себе си в тишината на мислите. Отделете си тези ценни минути. Отпуснете се и благодарете на съдбата за това, което имате.

Дневен хороскоп за 2 юли

Овен Тази събота не си правете сметката без кръчмаря. От време на дори се оглеждайте, за да видите дали не е наоколо, а вие сте отишли...

Водолей

Днес ще сте склонни да се съмнявате във възможностите си. Затова не се захващайте с нещо много сложно, напълно възможно е да ви е трудно. Обикновените неща също ще ви доставят удоволствие и ще повишат самооценката ви.

Риби

Днес е ден, в който може да си позволите повече. Това се отнася и до финансовата сфера. Спестили сте и е напълно редно да се поглезите, но наистина в рамките на това, което сте си обещали.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com