Дневен хороскоп за 7 декември

11000
Дневен хороскоп за 7 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще може да откриете много лесен начин за справяне с проблем, който дълго време ви е мъчил.

Телец

Този четвъртък е добър ден за кулинарни приключения. Комбинацията с хубава книга или интересен филм вечерта ще е перфектна.

Близнаци

Този четвъртък ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството ви.

Рак

Този четвъртък ви очаква изненадваща печалба. Сега ще можете да решите с лекота проблеми, които са се трупали от дълго време и дори ще можете да помислите за сбъдването на следващите ви мечти.

Лъв

Любимите фрази на всяка зодия

Случвало ли ви се е да се срещнете с някой нов човек и в съзнанието ви веднага да започнат да излизат предположения коя зодия е? Ако да...

Този четвъртък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника.

Дева

Този четвъртък не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си.

Везни

Този четвъртък оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите, как всичко ще се нареди. От вас може да бъдат нужни само леки корекции.

Съветче за всяка зодия за декември

За да завършите 2017, чувствайки се щастливи и удовлетворени, прочетете какъв съвет ви даваме според зодията. Овен Бъдете балансирара...

Скорпион

Този четвъртък укротете емоциите. Прекалената ви чувствителност може да ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във вашата глава - опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Стрелец

Този четвъртък е добър ден за учене. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността.

Козирог

Седмичен хороскоп за 4-10 декември

Овен През тази седмица успехът ще се състои в умението ви да намерите общ език с околните. От готовността ви за компромиси ще имате в...

Този четвъртък финансови затруднения могат да ви накарат да се обърнете към приятели за помощ. Това, за което трябва да внимавате е да не взимате рисковани заеми.

Водолей

Този четвъртък най-доброто за вас ще бъде да слушате собственото си сърце и няма да сгрешите. Нормално е да се разделите с някои неща от досегашния си живот, но това е неизбежно. Време е да го проумеете и да се отървете от меланхолията.

Риби

Този четвъртък е добре да си наложите повече самоконтрол. Не се захващайте с нищо ново и не отивайте на срещи, а просто се заемете с довършването на стара работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ядат ли се листата на червеното цвекло?
Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Както е добре известно, желязото е основен минерал за здравето на човешкия организъм. Неговата основна функция е да пренася кислород чрез...