Дневен хороскоп за 9 февруари

19533
Дневен хороскоп за 9 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще имате много свободно време, което да споделите с ваши близки, които се нуждаят от вниманието ви. Бъдете съпричастни към проблемите, които ще ви бъдат споделени и проявете милосърдие.

Телец

Този четвъртък е много важно да не взимате нищо назаем. Ако се замислите съвсем спокойно може да минете и без съответната вещ или просто да изчакате момента, в който може да ползвате своята.

Близнаци

Този ден имате пълното право да откажете това, което не ви харесва. Напрежението във вас е нараснало до такава степен, че не сте в състояние да направите, какъвто и да било компромис, а и не трябва.

Рак

Денят ще повдигне на преден план финансов въпрос. Не отстъпвайте от позиция си. Имате пълното право на това, което ви се полага. Освен това запазете средствата само за ваше ползване.

Лъв

Денят ще ви покаже странен начин за решаването на даден въпрос. Не пренебрегвайте предложението. В крайна сметка до момента не сте успели да се справите, т.е. трябва да опитате новия начин.

Дева

През този ден ще може да се възползвате от положението си, за да постигнете ваше любовно желание. Ще има доза манипулация обаче. Действията ви няма да съответства на емоциите и това по-късно може да се разбере.

Везни

Днес ще се опитате да скочите много нависоко. Отдавна обаче не сте правили подобни опити, така че внимавайте да не паднете. Не надценявайте силите си.

Скорпион

Днес може да се почувствате заплашени. Ако се замислите страхът е само във вашата глава. Много лесно може да се отърсите от него. Така победите ви за деня ще са две.

Стрелец

Денят е подходящ за повдигането на въпроси, които изискват специална нагласа. Сега може да попитате всичко и съответно да получите, исканите от вас отговори.

Козирог

Денят ще бъде изпълнен с много музика. Това е вашият залог да преминете през нелекия ден. Преди време сте дали шанс на някого и днес ще разберете, че не е трябвало.

За какво е страдала най-много в живота си всяка от 12-те зодии?

Животът ни поднася доста разочарования, с които всеки се справя както може. За едни самотата е непоносима, за други тя не е краят на св...

Водолей

Този ден ще бъде много трудно да проумеете позицията на ваш приятел. За да разберете гледната му точка ще трябва да изчакате да мине известно време. Засега се занимайте с друго.

Риби

Денят ще ви предложи изход, дори няколко, от ситуацията, в която се намирате. Единственото, което се иска от вас е да намерите сили, за да посочите кой от вариантите избирате. Бъдете силни!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com