Дневен хороскоп за първия ден от седмицата

7207
Дневен хороскоп за първия ден от седмицата

Началото на седмицата ще бъде особено интересно за Девите и Рибите. Ще се случат много неща, някои от които няма да разберете, но всичко има своя смисъл за бъдещето. Ако някои поиска помощ от вас, дайте му я безвъзмездно. Всяко добро се връща десетократно точно тогава, когато имаш най-голяма нужда.

Овен

10 факта за понеделника

Кой ден от седмицата е набеден за най-лошия? Понеделникът, разбира се. Закъснявате за работа, в лошо настроение сте, навън е кално или ...

И днес на хората около вас няма да им е скучно.  Да се чуди човек, откъде ви хрумват всички тези интересни и забавни идеи. Забавлявайте се и днес, защото от утре ви чакат по-сериозни задачи.

Телец
Чувствате се добре и уверени и сте сигурни, че хората около вас са на същата вълна. При най-малкото противоречие, обаче, може да избухнете. Не позволявайте това да се случи. Запазете мислите си днес само за себе си.
Близнаци
Възможно е днес да изпитате разочарование. Въобразили сте си, че ваш приятел е безгранично възхитен от вас. Не всички, обаче са длъжни да го правят. Това може да е лице от другия пол и да сте имали романтични намерения. Не бързайте да се сърдите, а  преценете реално ситуация и последващите ви действия.
Рак
Днес може да имате разногласия със семейния си партньор, заради служебните ви задължения. Не позволявайте  спорът да прерасне в скандал. Със сигурност някой от близките ви ще се почувства ощетен откъм време, прекарано с вас. Постарайте се да компенсирате.
Лъв
Днес най-добре си останете вкъщи. Не пътувайте, не се срещайте с хора. Рискът от конфликтни ситуации е прекалено висок. Откога си мечтаете за един спокоен ден, прекаран в леглото с книга в ръка?
Дева
Денят ви днес ще е изпълнен с меланхолия и тъга. Дано не ви хрумне да си го изкарате на другите. Излезте на разходка, но сами. Или пък направете всичко това у дома, за което не ви е оставало време.
Скорпион
Случайно възникнал служебен ангажимент може да провали плановете, особено ако сте имали намерение да пътувате. Възможно е и така да се ядосате, че да си докарате нервен срив. Опитайте се да запазите спокойствие, за да щадите здравето си.

Стрелец
Днес ще сте разтърсени от вътрешно противоречие. Ще преживеете някакъв вътрешен катарзис. Истината е, че не всички са зрели като вас, но рядко може да достигнат нивото ви. Задоволете се с усещането си за собствена правота.

Козирог
Ще възникнат противоречия с близките ви – семеен партньор или приятели. Предметът на спора, вероятно ще бъде, свързан с финансови въпроси. Помислете, все пак, че не всичко в живота е пари!
Водолей
Днес ще се чувствате разкъсвани от противоречиви чувства. Най-добре се въздържайте от взимане на решения. Внимавайте и какво казвате, особено на жени. Понякога думите трудно се връщат назад.

Риби
Денят ще е меланхоличен, защото… просто денят е такъв. Повечето от представителите на зодията, обаче ще намерят с какво да го запълнят, за да не се подават на лошите мисли. Останалите да не посягат към алкохола за утеха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com