Дневен любовен хороскоп, 02 ЮЛИ

6678
Дневен любовен хороскоп, 02 ЮЛИ
Снимка: iStock

Овен

Днес ще изпитате поток от емоции, не всички от които ще бъдат разбираеми. Не се тревожете за това. Просто се понесете по течението и вижте къде ще ви отведе.

Телец

Слушате вътрешния си глас, който ви дава съвети, които ще ви помогнат да разберете партньора си по-добре от преди. Няма нужда да ставате досадни, но може да ги изненадате с жест, за който знаете, че ще им хареса.

Близнаци

Опитайте се да не настоявате за нещо твърде много днес, защото това е единственият сигурен начин да си създадете неприятности. Ако можете просто поддържайте нещата спокойни, а по-късно ще получите това, което искате.

Как да изглеждате свежи и ярки в летните жеги

Рак

Фокусирайте се върху нуждите на вашия партньор или върху работата в, която вършите заедно. Вашата енергия се изразходва най-добре, когато е под формата на услуга и ще се почувствате много по-добре, след като помогнете.

Лъв

Чувствате се толкова добре, че няма да можете да кажете „не“ на партньора си. А и защо трябва? Ще ви бъде лесно да задоволите и техните, и вашите нужди, така че действайте!

Дева

Нека вашият партньор засега да ръководи парада. Те вероятно имат по-силно и по-точно усещане накъде отивате като двойка. Това не означава, че нямате мнение. Просто понякога трябва да се опитате да следвате някой друг.

Везни

Страхотен момент е да седнете с партньора си и да поразсъждавате заедно върху нови идеи. Може и просто да имате нужда да изпуснете малко парата, но може би ще излезете със страхотна идея за по-късна употреба.

Скорпион

Партньорът ви може да ви казва това, което искате да чуете, но вие не искате нищо от това. Вижте дали можете да ги накарате да разкрият грозната истина. И двамата го заслужавате.

Стрелец

Двамата се разбирате на много нива и днес сте сякаш на всяко едно от тях. Вашата добра енергия ще ви направи усмихнати и шантави през целия ден, затова изненадайте партньора си с нещо хубаво.

Козирог

4 пленителни женски зодии, които подлудяват мъжете

Жената обича мъжът да й се възхищава. Това й дава самочувствие и я прави още по-хубава. Има някои дами, които са по-сдържани в любовнит...

Преди дори да осъзнаете какво правите, ще накарате партньора си да се влюби във вас отново с някоя нова реплика или преживяване на стара сцена между вас двамата. Нещата стават все по-сладки!

Странните неща, които се случват с нас през ЛЯТОТО, а ние дори не ги забелязваме

Водолей

Двамата бихте могли да срещнете нова двойка, с която да се разбирате доста добре. Това може да е началото на страхотно ново приятелство или поне на още една двойка за тенис, белот или излизане.

Риби

Днес вашият партньор може да бъде по-чувствителен от обикновено, така че се опитайте да го улесните с всякакви нестандартни предложения. Може случайно да нараните чувствата им, а тогава ще отнеме известно време, за да се върнете там, откъдето сте започнали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com