Дневен любовен хороскоп, 30 ЮНИ

11220
Дневен любовен хороскоп, 30 ЮНИ
Снимка: iStock

Овен

Научили сме се да не споделяме определени неща с партньорите си, защото в противен случай те могат да ни напуснат или да ни съдят за тях. Това не позволява в отношенията да възникне истинска връзка и интимност. Това е чудесно време да се упражнявате да бъдете по-уязвими с партньора си.

Телец

Хората забравят, че е важно не само да имате романтична връзка с партньора си, но и да бъдете приятели. Връзките, в които хората са и приятели, обикновено продължават много по-дълго. Така партньорството ви е двигател на вашите мечти. Ако смятате, че това липсва във вашите партньорства, това е идеалният момент да се упражните да ги въвеждате повече.

Близнаци

Дали образът, който представяте на света за вашето романтично партньорство, е точно изображение на реалността му? Толкова сме свикнали да крием „отрицателните“ или по-трудни части от живота си, че забравяме, че може да има нещо изключително лечебно, когато сме честни със света относно нещата, които преживяваме. Това предоставя на вас и другите възможността да се свързвате един с друг.

Рак

Вашето романтично партньорство осигурява ли смисъл на живота ви? Свързва ли ви духовно с нещо по-голямо от вас, нещо, в което вярвате? Толкова е красиво, когато чувствате, че връзката ви с партньора ви надхвърля физическото, емоционалното или дори психическото ниво. Ако това чувство за сакралност бъде част от вашето партньорство, то ще ви изпълни на още много нива.

Лъв

Лесно ли ви е да изпитате близост с романтичния си партньор? Кои са нещата, които ви плашат най-много в партньорството ви, които може би ви пречат да изпитате такива близост и дълбочина с любовника си? Истинската интимност е възможността да споделите тези „по-тъмни“ или по-малко щастливи части от себе си със своя значим друг. Опитайте! Днес е подходящ ден за това.

Дева

Връзката е здрава и успешна, когато има силен елемент на реципрочност и взаимност. Това не означава да правите нещата, защото искате или очаквате нещо в замяна, а вие и вашият любим желаете да сте възможно най-пълноценни един спрямо друг. Ако смятате, че това е нещо, което липсва във вашата връзка, поинтересувайте се как можете да го промените.

Везни

Готови ли сте да вършите необходимата работа, за да се развият вашите романтични партньорства? Връзките, както всеки друг аспект от живота ни, изискват упорита работа, дисциплина и посвещаване на тях. Малките неща, които правим всеки ден, създават нашата по-голяма реалност.

Скорпион

Толкова често се случва, че хората изпитват много повече забавление, близост и удоволствие в началото на връзката и всичко това в крайна сметка започва да изчезва. Задайте си въпроса какво можете да направите с партньора си, което може да ви помогне да предизвика този игрив дух във вас.

15 знака, с която жената разбира, че е намерила мъжа на живота си

Стрелец

Индикатор, че сте истински близки с някого и имате стабилна връзка, е възможността да бъдете с него, без да се нуждаете от разсейване или непрекъснато да разговаряте. Това би било чудесно време да прекарвате време с партньора си у дома, като например им приготвите вечеря и просто да сте заедно. Позволете си да изпитвате удоволствие, правейки онези прости, но значими неща.

Козирог

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2)

Везни Периодът ще е доста труден за представителите на зодия Везни. Те ще имат сериозни различия с половинките си и ще предпочетат да ...

Един от най-важните и основни стълбове на една успешна връзка е ясната комуникация. Много често двама души могат да бъдат много влюбени и съвместими, но нещата между тях не се получават, защото те просто страдат от липса на откритост. Това е подходящ момент да се упражнявате да внасяте повече от тези елементи във връзката си.

Водолей

Много често хората се оказват във връзки, в които нямат много общи цели с партньора си. Естествено, в крайна сметка тези връзки не траят много дълго. Разбира се, винаги ще имате определени неща, в които ще се различавате. Важното е, обаче, че тези неща да не са основни и че и вие, и вашият партньор сте в състояние да уважавате различията си.

Риби

Риби, вие сте също толкова важни и достойни да се грижите за собствените си нужди и желания, колкото за тези на вашия партньор. Днес би било чудесно време да пробвате да правите повече от това. Връзките са много по-здрави и по-успешни, когато участващите хора са в състояние да изпитат дълбочина и близост дори когато са сами.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com