Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 28-ми декември

7180
Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 28-ми декември
Снимка: Pixabay

Колко горещо ще бъде в любовта за вас, според зодията ви? Вижте какво ви очаква днес!

Овен

Годишен хороскоп за 2018 година - Риби

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух...

Последните дни прекарвате повече с близките и приятелите си, но вашият любим има нужда от ласките и милувките ви. Днес имате възможност да му дадете най-доброто от себе си!

Телец

Очаква ви прекрасна нощ! Ще сбъднете голямо свое любовно желание точно тази вечер. Бъдете в най-добрата си форма, за да се чувствате перфектно и разбира се ще бъдете много влюбени.

Близнаци

Днес определено ви върви в любовен план! Заредени сте с романтично настроение и най-важният човек за вас ще забележи, че греете.

Годишен хороскоп за 2018 година - Водолей

Още от първите дни на Новата година направете така, че да се заемете с нова дейност, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Имате нужд...

Рак

Възможни са спорове с близките и дори с партньорът ви. Днес не сте в прекрасно настроение и ще се наложи да балансирате повече, за да се справяте без любовни проблеми.

Лъв

В любовен аспект се радвате на прекрасни новини! Очаква ви супер изненада от любим човек. Днес и идните дни са вашите любовни моменти. Ако искате да впечатлите някого – сега е моментът!

Дева

Годишен хороскоп за 2018 година - Козирог

Началото на годината съвпада с вашия личен празник, така че винаги сте привилегировани. Така ще е и тази година. Ще сте късметлиите на ...

Последните дни сякаш се чувствахте малко самотни, но от днес ви очаква истински любовен маратон. В любовен план всичко ще бъде на шест.

Везни

Имате усещането, че партньорът ви ви разиграва… Днес ще имате възможност да сложите край на сложните взаимоотношения и да започнете връзката си на чисто.

Скорпион

Усеща се лек застой в любовта при вас. Обаятелният ви чар днес отново ще бъде забелязан. Нищо чудно някой нов обожател да се появи и да се влюби във вас съвсем скоро…

Годишен хороскоп за 2018 година - Стрелец

Началото на годината може да ви поднесе противоречиви събития, но лошото бързо ще остане зад гърба ви. Използвайте първите два месеца н...

Стрелец

Около вас има много хора, които са свързани с романтичните ви отношения. Днес ще имате възможност да изберете с кого желаете да бъдете.

Козирог

Появяват се нови обожатели на хоризонта. Склонни сте да флиртувате и това ще ви донесе много приятни емоции в любовния ви живот.

Водолей

Годишен хороскоп за 2018 година - Скорпион

Безгрижно и изпълнено с удоволствия начало на Новата 2018 година очаква представителите на знака Скорпион. Пред вас ще се разгърнат мно...

Усещате напрежение в романтичните си отношения. Денят не е много подходящ за решаване на важни въпроси. Подходете с търпение към любимия и отложете важните разговори за утре.

Риби

Любовта ви носи щастие! Днес ще се насладите на емоционални поврати и нови изживявания в любовта. Около вас има много интересни субекти, които е добре да не изпускате от очи!

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com