Домашните любимци, които могат да защитят къщата от негативна енергия и да привлекат щастие

7740
Домашните любимци, които могат да защитят къщата от негативна енергия и да привлекат щастие
Снимка: iStock

Животните действат положително не само върху енергията на къщата, но и върху техните собственици. Те радват не само с присъствието си, но и са ценни със способността си да премахват негативизма. Всеки домашен любимец по свой начин предпазва от зло и привлича щастие в живота на своите стопани.

Грижата за домашни любимци учи на отговорност, носи радост от общуването и освежава сивото ежедневие.

Котки

Грациозни, самоосъзнати, сладки и игриви котките ще украсят всеки дом. Общуването с тях лекува и енергията им премахва всякакъв негатив. Котките живеят наравно с хората от незапомнени времена и хората са се научили да общуват с тези невероятни същества. Техните навици могат да показват промяна във времето, да намерят места, където се съсредоточава отрицателната енергия, а цветът на козината им може да привлече щастие, любов и просперитет.

15 причини да живеем с котка вкъщи

Кучета

Верни приятели, незаменими другари и източници на положителна енергия са любимите ни кучета. Те не само защитават собствениците от реална заплаха, но и лесно лекуват депресия. Комуникацията с любимото куче дава заряд на жизненост, помага да победите тъгата и да намерите силата в себе си, за да преодолеете временните трудности. Кучетата внасят хармония и комфорт в къщата, тяхното биополе изглажда проблемите в общуването на членовете на семейството. Присъствието на куче в къщата гарантирано помага за привличане на финансово изобилие.

Риби

Мълчаливите обитатели на аквариума също носят своята положителна енергия. Аквариум с риби, поставен в паричния сектор, помага да се отървете от финансови проблеми, а гледането на красивите обитатели на подводния свят облекчава тъгата. Плаващите риби дават спокойствие и комфорт, а ако рибите станат неспокойни, тогава по тяхното поведение можете да проследите положителната енергия в дома.

Птици

Птиците, живеещи в къщата, стимулират енергийните потоци, които хармонизират околното пространство. Присъствието на птици в къщата облекчава депресията, подобрява мозъчната функция и формира положителни вибрации. Благодарение на ярките домашни любимци членовете на семейството лесно намират общ език и изход от трудна ситуация. Най-доброто място за отглеждане на птица е седалката до прозореца: там влиза енергията Ци.

Грешките, които допускате с домашните си котки

Костенурки

Костенурката е символ на Вселената, мъдростта и дълголетието. Такъв домашен любимец в дома балансира потоците и освобождава дома от негативност. Костенурките се смятат за въплъщение на две енергии, Ин и Ян, които носят мощна енергийна подкрепа на всички членове на семейството. Благодарение на такъв домашен любимец нещата тръгват към добро и всеки бизнес върви. Костенурките се считат за парични талисмани, способни да разширят финансовия поток и да спасят собствениците си от бедност.

Гризачи

Отглеждането на гризачи (морски свинчета, хамстери, мишки, плъхове, катерици) помага на несигурните хора да повишат самочувствието си и да се борят за своето благополучие. Енергията на меките пухкави топки действа успокояващо и хората не се изнервят за дреболии, помагат да се отървете от натрупаната негативност и да намерите нови идеи за развитие и разширяване на хоризонтите. Поддръжката на всякакви гризачи развива чувствителност и отговорност, внимание и предпазливост. Най-добре е да държите такива животни в тихи ъгли на апартамента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...