Доста сполучлива прогноза: Провери дали си романтичен според зодиака

6698
Доста сполучлива прогноза: Провери дали си романтичен според зодиака
Снимка: iStock/Guliver

12-о място - Овен

Нивото на романтика е отрицателно.

11-о място - Козирог

Козирозите мразят романтиката и много се страхуват, че някой ще заподозре романтично начало в тях и затова превантивно започват да се присмиват на всички тези, които са романтици.

10-о място - Дева

Девата, съветваме ви да не се заблуждавате: в него няма повече романтика от микробите в стерилна епруветка, някой просто му каза, че така трябва да бъде, така че той го прави. Ако очаквате, че след сватбата той ще бъде романтичен, забравете: няма да получите цветя, изненади или внезапни романтични срещи. Но може да сготви отлично борш.

9-о място - Телец

Телецът подозира, че ако една жена иска нещо, той трябва да й го даде, че жените искат романтика, така че няколко пъти в годината Телецът изпълнява нещо романтично. Със същото ниво на умение и въображение, с което петгодишно дете, изплезило език от усърдие, пише с тромави букви на лист от тетрадка „Честит рожден ден, мила майко!“

8-о място - Скорпион

Таванът на романтиката на Скорпион - налива няколко кутии евтино шампанско във ваната и след това предлага да правите любов в тази студена и лепкава воняща течност. Защото Скорпионът обича, знаете, да изненадва. Но още повече той обича себе си любимата и секса, разбира се. Самият Скорпион не знае как да бъде романтичен - той се спъва в нарцисизма.

4 метода да поддържате искрата на ПРИВЛИЧАНЕТО жива за по-дълго време

Мит ли е твърдението, че ,,Любовта трае три години‘‘? Според експертите, любовта наистина може да продължи само толкова, но...

7-о място - Близнаци

Близнаците могат, знаят как, практикуват. Но той не обича. Най-обидното е, че когато романтик се издигне от адските дълбини на личността на Близнаците, това е най-романтичният романтик в света. Образцов романтик.

6-о място – Водолей

Не е много романтичен. В най-лошия случай ще включи режима на изненадата. "Здравей! Аз съм! Спиш ли? Знам, че е три сутринта. Тук съм в местния хотел, седя в стаята си сам.

5-о място - Стрелец

5 зодиакални знака ще имат шанс за щастие и романтично приключение тази година

Синият воден тигър е мощен, благороден и силен звяр, покровител на настоящата година, благороден самотен хищник. Въпреки че любовният ...

Стрелецът е сред първите пет лидера, които свалят звезди и засипват с истинска романтика. Но само в самото начало на връзката! Това е такава демонстрация на възможностите. И тогава той ще покаже нещо по-интересно! Но повече няма да има романтика, това е - нивото е преминато.

4-то място - Везни

Почти стигнаха до тройката Везни, родени романтици, но мързеливи и срамежливи. Романтични дела Везните ще извършват редовно - това е факт. Но без много въображение, защото мързелът, първо, и второ, е страшно, че няма да ви хареса. От друга страна, емпатията на Везните е развита по такъв начин, че не може да не ви хареса. Защото те далновидно очакват всяка романтична изненада с чаша шампанско и торта.

3-то място - Риби

Рибите - самите влюбени се водят изключително от романтика и затова да са романтични е естествено за тях - като дишането. Вярно е, че трябва да дишате един и същи въздух с рибата: ако изведнъж не сте риба и кислорода от водата се изчерпи, по-добре е да бягате.

5 причини, поради които не трябва да избързвате с обяснението в любов

Когато сме влюбени искаме да прекарваме всяка секунда с любимия си и да изкрещим на целия свят за любовта си. Но не бързайте да заявява...

2-ро място - Лъв

Сребърният медал отива при Лъвовете - щедри романтици. Всички те са с размах, с въображение и с не особено тайно желание да хвърлят прах в очите на другите. Като цяло се насладете на букети, диамантени пръстени, внезапни романтични пътувания до Малдивите, а не до вилата на майка му. Не забравяйте да публикувате за романтичния му подвиг в социалните мрежи, в противен случай той ще бъде обиден.

1-во място - Рак

Почетно първо място, златен медал отиват при Рака, който искрено представя себе си за принца на бял кон, Смел рицар и Дядо Коледа едновременно.

Превод: cosmo.ru

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

За добро или лошо: Защо сънувате катастрофи?

Как се пише: отдавна или одавна?

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Не разрушавайте енергията на дома си: Какви неща не трябва да държите у дома?

10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com