Дрехи, които развалят изисканата визия

5509
Дрехи, които развалят изисканата визия
Снимка: iStock

Не разбирате ли защо приятелите ви смятат, че сте много по-възрастна от реалната си възраст? Искате да изглеждате по-млада и изискана, а всъщност просто не се гримирате правилно, избирате грешни дрехи и правите някои лесно поправими грешки.

Жените винаги искат да изглеждат по-млади, но без да знаят, правят грешки в нанасянето на грим, избора на дрехи и други елементи на образа, поради което изглеждат много по-възрастни от реалните си години. Разберете къде правите основни грешки, за да не ги допускате отново.

Кой е най-добрият начин да сортирате правилно дрехите за пране

Сортирайте правилно прането Когато слагате дрехите за пране е много важно как ще ги сортирате. Подборът на прането в пералнята трябва ...

1. Непропорционален силует 

Един често срещан провал в създаването на вашето изображение - грешната комбинация от елементи на дрехите. В резултат на това тялото изглежда непропорционално. Ако сте купили популярните в момента широки панталони или поли с висока талия, най-добре е да ги съчетаете с блуза без ръкави и топ, който леко ще разкрива корема. Можете да завършите визията си с по-късо яке. Обратното също е вярно: например, ако горната част е по-широка, тогава долната част задължително трябва да е стегната.

2. Дрехи, които не пасват на фигурата ви

Напоследък широките дрехи са на върха на популярността, но си струва да се има предвид, че такава кройка не подхожда на всички, така че трябва много внимателно да избирате такъв модел дрехи. Например, можете да комбинирате плътно прилепнала рокля и свободно сако. Не забравяйте, че е по-добре да се съсредоточите не върху модата, а върху характеристиките на вашата фигура и възраст. Това е от съществено значение! Не винаги актуалната мода е актуална и за самите нас.

3. Много строг стил 

Любимият цвят на дрехите издава много за характера на човек

Предпочитанията към дрехи в определен цвят могат да разкрият много за вътрешния свят на човек. Всеизвестен факт е, че първото впечатле...

Жените с възрастта започват да се отказват от модерни неща, избирайки строг стил и традиционни цветове. Това е основна грешка, която добавя още възраст във вашата визия. Не си струва също да се опитвате да се обличате напълно в младежки неща, достатъчно е да изберете няколко модерни акцента, например оригинална чанта, яке и аксесоари. Съвети от стилисти: повечето нюанси на червено и синьо подхождат на почти всички жени.

4. Много черно

Голяма грешка! Черното просто ви състарява още повече. Странно защо, много млади момичета и жени на средна възраст напоследък предпочитат точно това... черни обувки, черен панталон /или клин/, черна жилетка...

5. Аксесоари в един цвят

Дълго време ни учат, че цветът на обувките, якето, портмонета, коланите и другите аксесоари трябва да е в един и същи цвят, но този принцип отдавна е остарял. Дизайнерите гарантират, че хората, които избират аксесоари в един стил, изглеждат много по-лошо и по-възрастни. По-добре е да изберете само един изразителен детайл за изображението или да използвате комбинация от различни нюанси на цветовете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com