Дубайската полиция патрулира с Lamborghini

44273
Дубайската полиция патрулира с Lamborghini

Полицията в Дубай ще патрулира по пътищата с автомобили от марката Lamborghini на стойност 550 000 долара, за да "засили представата за лукс и просперитет" на емирството. Автомобилът ще патрулира туристическите райони на Бурж Халифа, най-високата кула в света и Джумейра бийч резидънс, уточни дубайската полиция в комюнике.

Lamborghini се превърна в дълга лимузина (Видео)

Беше въпрос на време, преди някой да превърне Lamborghini Aventador в лимузина. В случая този „някой” са момчетата от Cars ...

Свръхмощният автомобил (може да развие близо 100 км/ч за 2.9 секунди) на италианския концерн Авентадор е боядисан в бяло и зелено и няма да се използва за преследване на хора, каращи с бясна скорост.

Използването на колите от полицията е знак за възвърнатото здраве на Дубай, който преживя икономическа криза в края на 2008 г. след резкия спад на пазара на недвижимите имоти. Автомобилният парк на дубайската полиция се състои главно от мощни коли с германски марки и японски джипове, съобщи БГНЕС.

Неотдавна полицията в Дубай съобщи, че въвежда патрулни коли с марка Камарос на американския концерт Шевролет по големите автомагистрали, заобикалящи града, по които стотици богати автомобилисти редовно надвишават максимално разрешената скорост. На официалния сайт на фирмата, колата е представена като изкуство, уникално по рода си.

Няма рецесия за Lamborghini!

Lamborghini представиха официалните си финансови резултати за 2012 година, като за изминалата година италианците са продали почти 2 100...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com