Екипът на Роро Кавалджиев продължава неговата дейност

9075
 Екипът на Роро Кавалджиев продължава неговата дейност

Екипът на Роро Кавалджиев продължава всички дейности, започнати и развити от ТВ водещия през последните години. Първата стъпка вече е в действие с организирането на мартенско издание на поредицата събития Gaming Knights.

Събитието ще се проведе тази неделя в клуб Mixtape 5 в подлеза на НДК и ще продължи от 11 до 19 ч. Организаторите обещават, че ще направят всичко по силите си то да е на нивото, което Роро е изградил с близо тригодишната история на Gaming Knights и NEXT TV.

От ВМА съобщиха от какво е починал Роро

Смъртта на популярния ТВ водещ е констатирана към 10:20 часа днес. Роро е бил приет за лечение във ВМА в началото на седмицата. Настан...

„Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил“, обещават от екипа.

Много от хората, продължаващи завета на Роро, са част от екипа от самото начало на NEXT TV, а някои – и отпреди това. Други пък са в проекта от едва 2 месеца, но и те са категорични, че чувстват водещия като дългогодишен приятел – от една страна заради неповторимите му дружелюбност и положителна енергия, а от друга – заради геймърските му предавания отпреди години в ММ и ББТ, с които израстна цяло поколение.

„Безкрайно съм щастлив да видя един прекрасен, всеотдаен и сплотен екип, който продължава делото му. Роро завинаги ще бъде в сърцата и мислите ни и в негова чест даваме най-доброто от себе си“, казва Алекс Кавалджиев – брат и колега на ТВ водещия.

Освен тазседмичното събитие със състезания по FIFA 17 и League of Legends, екипът се надява тази година да може да сподели още добри новини във връзка с осъществяването на една от големите мечти на Роро Кавалджиев. Казват, че засега нямат право да издадат същината, но гарантират, че тепърва ще има какво да се види.

Почина телевизионният водещ Роро Кавалджиев

Teлевизионният водещ Роро Кавалджиев е починал рано тази сутрин във ВМА. Той бе приет в болницата в критично състояние, но лекарите не ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място
Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Вие сте човек, който намира огромна радост в обсипването на партньора си с любов и грижа, понякога дори до точката на саможертва? Ако е така, може...