Енергията на парите: 5 тайни, които знаят само богатите хора

5630
Енергията на парите: 5 тайни, които знаят само богатите хора
Снимка: iStock

Наистина ли е вярно, че отношенията с парите не се състоят само от заплати, инвестиции, спестявания, наследство и други ресурси, но са изградени по някакъв начин и психологически? Вярно ли е, че хората, които умеят да обичат парите по специален начин, са обречени да бъдат богати, независимо от всичко? 

Първо: богата жена споделя. Но не всичко. И само това, което тя има в изобилие. Тя няма да наруши енергийните закони, като даде всичко, което има (или дори повече). Психологията на изобилието е „Искам и мога да споделям, ще дам, защото имам такава възможност“. А психологията на бедността е „Нямам достатъчно“.

Първоначалните материални данни може да са едни и същи, но онези, които мислят „лошо“, сега имат малко и винаги ще имат малко. Те или не споделят, или споделят в своя вреда и с надеждата за благодарност за героизма си. По-добра публика. Но споделянето не винаги означава понасяне на материални загуби, от които толкова се страхуват стиснатите. Дайте това, което имате в изобилие: време, опит, връзки. Помогнете с грижа, подкрепа и любов. Когато си щедър, не ставаш беден.

100 МОТИВИРАЩИ цитата, които ще ви настроят на вълна УСПЕХ - част 1

Второ, богатите са наистина благодарни за това, което вече имат. И Вселената продължава да ги дарява, защото те диалогизират правилно с нея. Сериозно: представете си, че Вселената сте вие. Бихте ли се радвали да получите изключително нелепа реакция в отговор на вашите подаръци, съвети, нови възможности? Оплаквания, претенции и резерви: благодаря, разбира се, но заплатата можеше да е по-висока, децата можеха да са по-добре (принцът беше по-хубав, конят по-бял, обувките по-кристални...).

Вечно недоволните нямат късмет в приказките и чудесата. Богатството не ги преследва, защото не могат да бъдат задоволени. Освен това такива хора са токсични: със своето недоволство те морално потискат онези, които според тях не им дават достатъчно. Те обезценяват усилията и искрените импулси на другите, убиват желанието да се предложи нещо. В техния свят предлагането никога няма да надвиши търсенето - така че то просто намалява до нищо.

Богатите жени несъмнено избират най-доброто, което могат да си позволят. Те чувстват своето вътрешно право да направят това. Това означава, че знаят как да виждат и оценяват възможностите във всичко! И затова дори в ситуация на криза - а за богатите те се случват както при всички останали - те не свалят летвата. Но бедните са съгласни на всеки минимум, стига да има такъв. Те не чувстват собственото си достойнство и правото на нещо повече. Те живеят на принципа „най-доброто е враг на доброто“. Те се управляват от ограничаващи стереотипи и нагласи в духа на „искаш много, получаваш малко“.

За успех: 10 най-популярни суеверия, които помагат за успешно взимане на изпити

По правило тази история идва от детството: родителите не могат да изпълнят желанията на дъщеря си и, за да не усетят своята неадекватност, поемат по лесния начин - позволяват на детето да разбере, че е грешно, лошо и срамно да иска много и да иска за техните желания. Това е толкова дълбоко залегнало в подсъзнанието на много жени, че дори и след като придобият независимост, те продължават да пестят от себе си. Те все още се срамуват от желанията си и отричат ​​правото на желанията да съществуват.

Богатите жени знаят как да се забавляват. Да, трябва да можете да се забавлявате! Погрешно е да се смята, че за да реализирате желанията си, трябва да се напрягате и работите повече, без да си давате почивка и право на релакс. Състоянието на мир не трябва да предизвиква чувство на вина, безпокойство и паника. „Щом спечеля пари, тогава ще си почина“ е много коварен сценарий. Не ви позволява да спрете, да разберете, че „тогава“ вече е настъпило, че не е нужно да запълвате всяка секунда с нови задачи.

И дори тялото започва да се бунтува. Подсъзнанието не разбира защо да опитва, ако все още няма награда за усилията, а включва вътрешна съпротива, саботаж, здравословни проблеми - и все повече паника, и отново вина. Всичко, което трябва да направите, е да си позволите дързостта да се погрижите за себе си и ресурсите си, необходими за изпълнение на по-нататъшни задачи - за да получите незамъглено удоволствие!

Жените, които знаят как да увеличат парите, уважават енергията на парите. Уважението означава да знаеш как да работиш с нея: как да привличаш и разпределяш, как да спестяваш и харчиш, да натрупваш и инвестираш... Ако такава ориентирана към богатството жена не знае или не може да направи нищо от това, тя ще намери как да спечели опит (за разумни пари!). И психологията на бедността принуждава жената да вярва, че всичко това са ненужни или трудни задачи.

Трябва да се отбележи, че в същото време една прилична дама изобщо не пренебрегва да търси някой, на когото може да бъде поверена задачата да я спаси от досадна бедност за своя сметка. Къде е логиката в този код? Без отговор. И няма отговорност - отговорност за собственото си благополучие и щастие, за реализиране на бъдещето за себе си и близките си.

Ето и заключението: психологията на богатството не е нищо повече от съзнателен избор за самостоятелно поемане на отговорност за условията на живот. Без претенции, без напрежение, с отворено сърце и неизменно отношение към успеха.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com