Енергията на стайните растения: Кое привлича късмет и кое носи проблеми

19516
Енергията на стайните растения: Кое привлича късмет и кое носи проблеми
Снимка: iStock/Guliver

Повечето растения пртежават невенроятна енергия и са в състояние не само да пресъздадат атмосферата на природата във вашия дом, но и да променят живота ви. По-добре е, обаче, да внимавате с някои цветя, защото те могат да привлекат неприятности и проблеми.

Растения, които привличат късмет

Дебела Мара. Това е другото има на дървото на парите. И до днес хората вярват, че с негова помощ можете не само да привлечете късмет, но и да се сдобиете с повече финанси. То има силна енергия, но лесно може да я загуби, ако не се гледа добре.

4-те най-подходящи места за това къде да поставите цветята в дома си

Много домакини се чудят къде да разположат саксиите с цветята, ако мястото на перваза на прозореца е заето или изобщо не искате да го з...

Бамбук. Това растение е символ на богатство, късмет и просперитет. Не е изненадващо, че е толкова популярно не само у нас, но и по целия свят. По-добре е да го поставите в югоизточната зона на дома си, в сектора на финансовото благосъстояние според учението на фън шуй.

Фуксия. Това жизнено растение помага за привличането на късмет. Прави човека весел, създава позитивна нагласа и дава сила за преодоляване на трудностите. Фуксията е мощен талисман. С негова помощ можете да се предпазите от врагове, проблеми и негативни програми.

Бугенвилия. Ако случайно се сблъскате с поредица от неуспехи и финансови спадове, тогава бугенвилията ще съдейства за преодоляването им. Силната му положителна енергия е в състояние да привлече богатство и късмет. Трябва да поставите монета до него.

Кои растения привличат неприятности

6 растения, които действат като естествени овлажнители в жилището

Здравословният микроклимат в дома зависи в много отношения от чистотата и нивото на влага във въздуха. Препоръчва се внимателно да се с...

Бръшлян. Той няма място във вашия дом, тъй като е способно не само да черпи енергия от собствениците, но и да привлича неприятности.

Папрати. Наричат го енергиен вампир. Черпи от енергията на своите собственици, лишавайки ги от жизненост, а също така внася неприятности и проблеми в къщата.

Дифенбахия. Напоследък все по-често можете да видите това растение както в домовете, така и в офис помещенията. Оставянето на дифенбахия в дома ви, обаче, не се препоръчва. Тя съдържа опасни вещества, които могат да навредят на здравето, привлича негативизъм и неприятности.

Кактус. Хората знаят само за положителните свойства на това екзотично растение, но всъщност то е много опасно. Въпреки силната енергия на кактуса, той по-скоро привлича негативизъм, отколкото късмет и положителни събития, така че не се препоръчва да го отглеждате в дома си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com