Ето как ботоксът спасява брака

22692
Ето как ботоксът спасява брака

Виден американски дерматолог уверява, че ботоксът може да избави жените не само от бръчките им, но и от проблемите в личните отношения и брака, съобщи The Times of India.

Тайната е в това, че заедно с несъвършенствата на възрастта токсинът премахва и проявите на гняв и намалява симптомите на депресия.

Борим депресията с домати

Още една причина да обичаме доматите! Оказва се, че любителите на този зеленчук намаляват риска от депресия с 50%, сочат данните от нов...

Лекарят е осенен от идеята, след като негова пациентка първоначално дошла при него с цел да се раздели с бръчките. Резултатът от терапията, обаче, имал и друг неочакван ефект: съпругът й престанал да разбира, когато тя е сърдита.

По думите на пациентката това значително подобрило отношенията им.

Работата е там, че освен за прикриването на бръчките, ботоксът спомага и за визуалното намаляване на проявата на отрицателните емоции, както и остротата на преживяванията.

Според специалиста емоционалното състояние е пряко свързано с изражението на лицето. От тъжните мисли човек се мръщи повече, ботоксът парализира до някаква степен лицевите мускули. И така: ако човек не може да се мръщи, то той не може  и да се сърди!

55 сватби ще се вдигнат в София на 12.12.2012

С началото на новото хилядолетие започна и тенденцията да се вдигат сватби спрямо годината, за да може датата и месецът да съвпадат с н...

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com