Ето как да купувате по-евтини самолетни билети

48924
Ето как да купувате по-евтини самолетни билети

Самолетните билети могат да са ужасно скъпи, особено ако не знаете кога и как да ги купувате. Оказва се, че винаги можеш да намериш изгодни билети за далечни дестинации, стига да знаеш няколко особености, които ще ти помогнат.

Първо, какво да НЕ правите - никога не купувайте самолетни билети в събота. В този ден обикновено авиокомпаниите завишават значителни цените. Системата им за оскъпяване се прилага независимо от това дали ще закупите билетите месец или седмица по-рано.

Германската статистика: В България е най-евтино в ЕС като абсолютна стойност

Цените в България продължават да са най-ниските като абсолютна стойност в ЕС. Това показва новото статистическо проучване на Федералнот...

Преди запазването по интернет, когато билетите са пускани в понеделник, компаниите проследявали колко от местата са закупени през първия ден. По това преценявали дали да намалят през следващите дни, ако има много незакупени места.

И днес в понеделник се предлагат най-много отстъпки, но понякога във вторник се случва така, че конкурентните компании се надпреварват коя да предложи най-ниска цена. За това, ако искате по-ниски цени, винаги избирайте ВТОРНИК.

От правилно избраният ден може да спестите от 7 до 10% от сумата, която бихте платили през някой от другите дни.

Друг начин да спестите е като следвате различните авиокомпании през социалните мрежи и се "запишете" за известяванията по е-mail. Понякога те пускат персонални оферти, които траят по 1 час и предлагат наистина големи намаления за хубави дестинации.

България е сред европейските страни с най-ниски цени

Молдова, Македония, Грузия, Полша, Чехия и България са европейските страни с най-ниски цени, съобщават белгийски медии. Класацията е н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?
Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Какво да направите, ако приятелят ви е достатъчно голям, но може да ви бъде баща? Приятели и роднини те гледат накриво, защото гаджето ти е по-близо...