Ето как щеше да изглежда принцеса Даяна, ако беше жива (СНИМКИ)

34092
Ето как щеше да изглежда принцеса Даяна, ако беше жива (СНИМКИ)
Снимка: Getty/Guliver

Ако все още беше жива, принцеса Даяна щеше да навърши 59 години на 1 юли 2020 г. Даяна Спенсър е много млада, когато се омъжва за принц Чарлз. Тя загина в трагична автомобилна катастрофа, когато беше само на 36 години. Хората в Обединеното Кралство ве още оплакват „принцесата на народа“.

Благодарение на всички видове съвременни компютърни технологии обаче е възможно да се направи образ на даден човек години по-късно. В мрежата се появи такъв опит, за да можем всички да видим как би изглеждала Даяна на 59 години.

Тя беше толкова красива жена

Даяна е родена в благородно семейство, но едва след като баща ѝ получава титлата „граф Спенсър“ през 1975 г., става лейди Даяна. Тя посещава училище в Англия и Швейцария и е била учителка в детската градина, докато се омъжва за принц Чарлз.

Тя достигна световна слава едва когато годежът ѝ с принц Чарлз беше обявен през февруари 1981 г. Двамата се венчаха в катедралата "Сейнт Пол" на 29 юли 1981 г., след което тя официално стана Даяна, принцеса на Уелс, херцогиня на Корнуол, херцогиня на Ротсей и Графиня на Честър.

Брак

Принц Чарлз и принцеса Даяна не са имали лесен брак. Нито един от двамата не е бил на 100 процента доволен от другия, особено след като се оказа, че Чарлз е имал връзка с бившата си Камила Паркър Боулс. От отмъщение Даяна започва връзка с Джеймс Хюит, нейният инструктор по конна езда. Кралската двойка се развежда официално през 1996 г. В интервю Даяна обяснява, че нещата дълго време са били зле, тъй като бракът им е бил между трима души, като включва и Камила.

Деца

Скоро сватбата Даяна забременява с първия си син Уилям. Той е роден на 21 юли 1982 г. Вторият син на двойката, Хари, се ражда на 15 септември 1984 г. Даяна има различни виждания по отношение на отглеждането на децата си, в сравнение с други кралски майки.

Тя сама избра имената им, което дотогава беше доста необичайно. Тя отказва бавачка да се грижи за тях и сама ги оставя в училище, взима ги със себе си на почивка и т.н.

Развод

Елизабет II моли през декември 1995 Чарлз и Даяна за „ранен развод“. Това става скоро след обвинението от страна на Даяна, че Тиги Лег-Бърк е направила аборт с дете на принц Чарлз, което кара Тиги да изиска извинение. Два дни преди тази история да излезе наяве, секретарят на Даяна – Патрик Джефсън, подава оставка в знак на несъгласие с изявленията на принцесата, които той окачествява като пресилени. На 20 декември 1995 Бъкингамският дворец публично съобщава, че кралицата е изпратила писма до Чарлз и Даяна, съветвайки ги да се разведат. С подкрепата на министър-председателя и на висшите съветници това решение е взето след седмици обсъждане (според BBC). Принц Чарлз незабавно се съгласява с предложението. През февруари 1996 Даяна оповестява и своето съгласие.

Смърт

На 31 август 1997, Даяна умира след автомобилна катастрофа в тунела Пон дьо л'Алма в Париж, заедно с Доди Ал-Файед и мениджъра по сигурността на хотел Риц – Париж, Анри Пол, който е шофирал наетия Мерцедес-Бенц през Париж, но бил преследван от папараци. Техният черен Мерцедес-Бенц S280 се блъска в тринадесетата колона на тунела. Двулентовият тунел е построен без метална бариера пред колоните. Нито един от четиримата пътници в колата не е бил с предпазен колан.

А ето как щеше да изглежда принцесата днес, ако беше жива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com