Ето какво разкрива дължината на косата за вашата личност

20354
Ето какво разкрива дължината на косата за вашата личност
Снимка: iStock

Дължината на косата ни определя ли какви сме? Говори ли нещо за нашата личност? Косата огражда лицето ви и е една от чертите, които хората забелязват в първите няколко милисекунди, след като ви видят. Каним ви да разгледате невербалните улики, които дължината на косата ви може да даде за това какъв човек сте. Кой знае? Може дори да помислите за подстригване или отглеждане на косата си като резултат!

Оценките на личността винаги са субективни и не всички култури се съобразяват с едни и същи общи възприятия. Нека видим къде ще ни отведе пътуването и може би дори ще успеем да разберем защо дължината на косата „говори“ вместо нас.

Къса коса

Това е известно още като кройката "Pixie". Жените, които имат този тип прическа, са личности, които нищо не може да ги повлече. Те са уверени, много общителни и зрели. Те са склонни да намират за лесно да създават искрени и дългосрочни приятелства. Освен това те са самоуверени и също така обичат да се занимават с работа, която може да подчертае тяхната интелигентност. Те са закачливи и този вид винаги ще ги кара да изглеждат млади.

Това са 5-те зодии, които имат доста ТЕЖЪК характер

Боб коса

Жените с такава дължина на косата винаги предпочитат да говорят истината, макар и да боли. Известно е, че са прями и знаят как да балансират между личния и професионалния си живот. Освен това те са безстрашни, смели и интелигентни. Те не могат да понасят същата стара рутина и обичат да експериментират с нови неща през цялото време.

Лоб коса

Тази дължина на косата, известна още като подстригване до раменете, разкрива, че тези жени са доволни от женствения си, елегантен външен вид. Комплексите, които имат, не им отиват, а естествената им красота разтапя всеки, който се изпречи на пътя им. Ето защо те са експерти в намирането на нови приятели. От друга страна, те също обичат предизвикателствата и новите проекти.

9 сигурни знака, че човекът пред вас е с много силен характер

Дълга коса

Дългата коса на жените предполага, че те са много внимателни и търпеливи. Но в същото време са доста големи мечтатели. Когато става въпрос за любов, те са склонни да се отдадат напълно. От друга страна, те също са много избирателни и взискателни към партньора си. Те също така обичат да се борят за мечтите си и правят невъзможното, за да постигнат целите си. Освен това тяхната упоритост е нещо, което ще им помогне да пожънат големи постижения.

Избор и промяна

Точно както избираме дрехите и обувките си и дори очилата си, за да отговарят на личността ни, ние можем да изберем да подчертаем аспекти от нашата природа в различни моменти от живота ни. Някои хора избират дължината на косата си чисто от практически съображения, в зависимост от тяхната работа или основна дейност за удоволствие, а това от своя страна може да отразява тяхната личност. Други пък показват, че искат да бъдат приети и често ще адаптират дължината на косата си, за да отговарят на личните предпочитания на нов партньор. В крайна сметка обаче може да се наложи да се постигне някакъв компромис, така че приятелите и партньорите не бива да се шокират, ако някой ден внезапно изберете нещо съвсем различно. Първоначално те може да са изненадани, но в крайна сметка ще осъзнаят, че дълбоко в себе си все още сте същият човек отвътре.

В крайна сметка вие сте много повече от дължината на косата си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com