Ето от какво имате нужда, ако искате да се отървете от лош навик

2352
Ето от какво имате нужда, ако искате да се отървете от лош навик
Снимка: Facebook

Може да ви се струва странно, че черен камък може да ви покаже отражение на истинската ви същност, но това не означава непременно, че е нещо лошо. Ако вярвате в силата на кристалите, то може би знаете, че всеки от тях има определена енергия, която може да ви помогне, да постигнете по-бързо своя цел. И така, ако тя е свързана с лош навик и желанието ви да се отървете от него, имате нужда само от един крисал и той е черен обсидиан. Ето какво трябва да знаете за него.

Цвят: Обсидианските кристали идват в редица нюанси, но черен обсидиан е най-доброто решение, което да използвате, ако искате да подобрите живота си.

10 съвета за сутрешна грижа, които ще ви помогнат за по-пълноценен ден

Когато повечето жени мислят за грижа за себе си, те обикновено приемат, че това означава да се отдели малко време за нещо разглезващо к...

Произход: Обсидианската скала се формира от разтопена лава, която се е охладила много бързо, което означава, че може да се открие в райони, в които има (или е имало) вулканична активност, включително Нова Зеландия, Япония, Исландия и Съединените щати.

Лечебни свойства: Приемането както на добрите така и на лошите и грозните части на себе си е трудно, но обсидиан го улеснява. Чрез показването на отражение на истинското ви Аз, обсидианът ви принуждава да се самоусъвършенствате. Как така? Като насочите вниманието си към стреса. След като видите какво трябва да бъде изгонено от живота ви, обсидианът ще поеме цялата токсична енергия. Така ще можете да се фокусирате само върху позитивното и да ще отървете съзнанието си от негативни мисли.

Как да го използвате: Използвайте черен обсидиан, докато правите някакво упражнение за саморефлексия, като медитация или писане в дневник. Като държите кристала близо до вас по време на моменти на саморазглеждане, той ще действа като огледало, за да открие и след това да освободи всички блокове или негативни навици, които ви задържат назад.

Така че, може ли наистина лечебен кристал да ви помогне да промените лошите си модели и да трансформирате живота си към по-добре? Дори да не сте напълно отдадени на тази идея, нищо не ви пречи да опитате.

6 трика за оцеляване, които могат да спасят живота ви

Чудили ли сте се как да се филтрира вода, да се предпазите от комари, или как да намерите посоката, ако сте се изгубили? Тези съвети мо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com