Ето защо много често мъжете се страхуват и бягат от красивите жени

5878
Ето защо много често мъжете се страхуват и бягат от красивите жени
Снимка: iStock

Всеки човек, в това число и мъжете, имат различни предпочитания за половинка и виждат красотата по различен начин. Някои мъже избират предимно блондинки с изваяни като на модел форми, други предпочитат натуралната красота, а трети имат по-особени предпочитания. Не може да се угоди винаги и на всички, но е факт, че все по-често в съвремието мъжете бягат от жените със самочувствие, от успелите, самоуверени и красиви жени. Нека видим няколко причини, поради които се случва тази „аномалия“:

Красивите жени предизвикват напрежение в силния пол

Важни неща, които да знаете, ако излизате с човек страдащ от безпокойство

В тази статия ще говорим за една тема, която не е много обсъждана, а трябва да бъде. Какво да правите ако излизате с човек, който страд...

Мъжете имат известна доза съмнения относно красивите жени, колкото и да привличат погледа им, защото те биват харесвани от всички. И това ги навежда на мисълта, че може би не се толкова лоялни, колкото им се иска. Ревността се издига на преден план, напрежението нараства и това довежда до проблеми и разправии, от които мъжете обикновено бягат. 

Мъжът гледа на красивата жена като на чужда или недостъпна

Истина е, че красивите жени имат самочувствие, което в повечето случаи е оправдано и ценят себе си, затова не биха започнали връзка с кого и да е. Те подбират внимателно партньорите си, а това кара не толкова уверените мъже да не предприемат действия, тъй като през ума им минават мисли като „Тя със сигурност вече е обвързана.“ Или „Такава жена не би ми обърнала внимание.“ За него е по-лесно да стои отстрани и да и се любува отдалеч, вместо да предприеме някакви действия.

От какви други жени се страхуват днешните мъже?

От какво ви е страх най-много според зодията ви

В тази статия ще ви представим какви са според астролозите най – големите страхове на всеки един зодиакален знак. Овен – т...

Според статистики, направени вследствие от анкетирани мъже, на челното място застават красивите жени. За тях обяснихме причините, поради които мъжете се боят да направят такава дама тяхна половинка. Плътно зад тях са интелигентните. Това най-вероятно се дължи на факта, че тези жени може дори да са по-умни от мъжете, с които избират да са, а това накърнява егото им, затова мъжете предпочитат да ги избягват. Трети са физически силните жени, тук причините не са точно ясни, но и сами можем да се досетим, че отново въздействат на мъжкото достойнство и его, особено ако не се полагат достатъчно грижи за външния вид. 
Учените потвърждават, че дори няколкоминутната комуникация с красива жена изважда мъжа от равновесие, те се чувстват по-изнервени и уязвими. При появата на такива чувства у тях, те веднага се опитват да елиминират проблема – и в случая, бягат от хубавата жена и намират такава, на която могат да покажат „могъществото“ си. Тези изменения се наблюдават при 70% от мъжете, съгласили се да попълнят анкетата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com