Expert.bg търси автори

19151
Expert.bg търси автори

Здравейте, приятели!

Имаме удоволствието да ви съобщим, че нашият бизнес сайт Expert.bg стартира кампания за набиране на външни автори-"експерти".

Ако вие сте предприемач, мениджър, професионалист в определена област или просто обичате да пишете на теми в областта на икономиката, бизнеса, маркетинга, мениджмънта, ПР-а, рекламата, технологиите и т.н., може да кандидатствате при нас.

Материалите могат да са фокусирани както върху вашия личен опит и бизнес, така и да представят мнение по злободневен икономически проблем.

За да кандидатствате при нас, моля изпратете готова статия (максимум 1 000 думи) на malina.dacheva@expert.bg. Ако сте сред одобрените, ще се свържем с вас за допълнителни подробности.

С новата ни рубрика искаме да допринесем вашата гледна точка да бъде чута и да ви дадем шанс да популяризирате своя инициатива, бизнеса си или изразите мнение по значим въпрос. Идеята ни е да покажем какво мислят и от какво се вълнуват лицата на бизнеса в България.

А на експертите, които се притесняват да пишат и смятат, че нямат подобна дарба, припомняме думите на Робърт Бенчли, американски актьор, сценарист, хуморист и критик: "Отне ми 15 години за да разбера, че нямам дарба да пиша, но не можех да се откажа – вече бях станал твърде известен!".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com