Фен ли си? Спечели уникалния DVD пакет Rammstein Videos 1995 – 2012

11086
Фен ли си? Спечели уникалния DVD пакет Rammstein Videos 1995 – 2012

Тези от вас, които имаха възможността да гледат Rammstein на стадион „Васил Левски” през 2011 г., ще се съгласят, че това бе един от 3-те най-велики концерта, които българската публика е гледала на живо. Тези от вас, които не са имали този шанс, не бива да изпускат втория на 26 юли 2013 г., когато германската метъл машина ще смачка всички фенове с убийственото шоу, което правят.

Ние ще бъдем там.

Rammstein идват на Sofia Rocks 2013

Според официалния сайт на Rammstein немските индъстриъл метъл легенди ще ни гостуват за втори път. За дата на рок събитието е посочено ...

А на всички вас, екипът на Actualno.com предлага уникалния шанс да спечелите 455 минути с Rammstein!

Принципът е много прост. Отдавна е измислен от велик български философ и гласи следното: „Който играе пичели, който не играе не пичели”.

Нашата игра ще бъде обявена на страницата ни във Facebook. От вас се изисква само да се регистрирате и да отговорите на 3 въпроса (задължително на трите въпроса), за да участвате в играта. А голямата награда е една от много малкото в България: Оригинален DVD пакет на Рамщайн – Rammstein Videos 1995 – 2012.

Пакетът съдържа:

Специална обложка (със стерео ефект на всички членове на групата); книжка с 56 стр.; 25 видео клипа и 24 „making of” видео клипа, чието времетраене е 455 минути.)

Rammstein ще възпеят Сталинградската епопея?

Руски рокери искат 70-годишният юбилей от Сталинградската епопея да бъде ознаменуван с концерт на "Рамщайн", съобщи БГНЕС. Макар и изли...

ИГРАТА ще намерите тук.

Периодът на играта е от 25.02 до 08.03.2013 г. Печелившият ще изтеглим на 11 март, а името му ще бъде обявено и на сайта, и във Facebook.

И понеже редакцията ни е силно heavy metal настроена, играта ни е в два етапа. В първия играете за DVD-пакета, а във втория (в който участвате автоматично след първата регистрация) ще играете за двойна покана за „София Рокс 2013”, за да видите хедлайнерите на рок фестилава през юли тази година.

„София Рокс” ще ни разтърси. Нашите награди също са разтърсващи.

Задействайте приятелите си, за да имате по-голям шанс. Heavy Metal Forever!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com