Флиртът на различните зодиакални знаци

13494
Флиртът на различните зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Няма по-подходящ момент за романтика, страст и нова любов от летния сезон. Бушуващите хормони по време на почивка, само карат хората да се оглеждат един за друг и да търсят флирт и нови преживявания. Всеки обаче подхожда различно според характера, но и според зодиите.

Вижте как всяка зодия флиртува по нейния специален начин.

Овните са ясни и категорични - те са наясно за своите качества и не обичат да губят време в празни приказки. Понякога това плаши обекта на техните чувства, но те много често постигат своето.

Телецът не се натрапва. Той успешно ще ви впечатли с нежност и мили жестове, въпреки че рядко успява да ви обезоръжи с чара си. При тях обектите им по-скоро се влюбват и е дългосрочно.

Близнаците флиртуват дори и на сън. Те са креативни, непредсказуеми и обичат да провокират и да включват пикантни шеги. Но при тях както внезапно започва флирта, така и внезапно свършва - тяхното внимание се задържа трудно, защото винаги очакват нещо повече или поне поддържане на нивото на игра.

7 креативни идеи за романтична среща

3 – те зодии, които ще срещнат голямата любов в края на ЮЛИ

Всеки човек преминава през различни етапи от живота си. Среща се с различни хора, преживява различни емоции, влюбва се по различен начи...

Раците могат да ви накарат да се почувствате като единствения човек под небето за тях. Те се възхищават на обекта на чувствата си и така флитуват с него. Уви, при тях нещата не продължават много дълго и често финалът е с твърдо кацане от страна на обектът на флирта им.

Лъвовете не флиртуват. Те ви дават божественото си позволение да флиртувате с тях. Знаят как да ви направят специални, а космическото им его успява да обезоръжи и впечатли повечето хора около тях. Но се пазете, защото огънят често гасне доста бързо и след него не остава нищо.

Девата обръща внимание само на онези, които ясно са показали, че го искат. Те никога не са достатъчно свободни, за да се борят за нечие внимание. Техните методи не са кой знае колко сложни, но винаги успяват да привлекат точно тези хора, които биха задържали вниманието им.

5 признака, че сте намерили перфектната половинка

Везната обича да споделя и да се разкрива и лесно провокират взаимен интерес. Те флиртуват с удоволствие и освен, че обичат да говорят, са и безкрайно сладкодумни, което задържа интереса на другите.

6-те зодии, които имат най-добрите лидерски качества

Анализът на Зодиака показва, че представителите на половината от зодиите: „огнените“ (Овен, Лъв и Стрелец), „земните&...

Скорпионите както във всичко в живота, така и във флирта, са радикални. Те влизат с вратата, като искат ад проникнат в света на човека, когото харесват и да управляват. Така е трудно да разберете, че скорпионът флиртува и доста често това гони хората около тях.

Стрелците владеят флирта с лекота, защото за тях това е и забавление. Сладки вицове, симпатични изненади, замайващи комплименти. Просто внимавайте, защото докато вие потъвате в нечии очи, те наистина може само да се забавляват и да нямат повече наерения от това.

Козирозите са леко непохватни във флирта и се опитват да се крият, така че да не забележи никого. Ако не демонстрират инициатива към вас, това не е лошо - значи че се подготвят. И да, понякога чакането отнема малко повече време от нужното…

Водолеите са артистични флиртаджии, изпълнени с любов. Очите им блестят, когато ви гледат и са в състояние да направят всичко за вас. Това обаче се случва, само когато си мислят, че наистина си заслужава.

Рибата използва фантазията си и във флирта, както във всеки аспект на живота си. Те често влизат в собствените си филми с човека срещу тях и често не разбират, че им се случва. Но ако някой покаже интерес, рибите остават в дългосрочен план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com