Фън шуй: Какъв цвят трябва да е портмонето, за да привлича парите като магнит?

40207
Фън шуй: Какъв цвят трябва да е портмонето, за да привлича парите като магнит?
Снимка: iStock

Портмонето е важен аксесоар за дамите и господата, а не просто място, на което да съхранявате и носите парите си. Как избирате вашия? По бранд, модел, големина, материал, дизайн? А може би по цвят? Любопитен момент е дали избирате цвета според тоалета и индивидуалните си предпочитания, или разчитате на цвета да помогне за забогатяването ви и постигането на финансовите цели. Хората, които вярват в силата на цветовете, често избират портфейла си според тяхната символика и тайнствено въздействие. Така например знаете ли какъв цвят трябва да е портмонето, ако искате да привлича пари и да забогатеете? А ако целите спестяване?

Какъв цвят трябва да е портмонето, за да ви носи богатство?

Топ съвети от фън шуй, за да привлечете мечтаната работа

Не е лесно да привлечеш желаната работа, когато става въпрос за фън шуй. Има някои принципи, свързани с него, и ако искате да получите ...

Червеният цвят според Фън шуй символизира богатството, привлича парите като магнит, помага на притежателя на портфейла да ражда нови идеи и да забогатява от тях. Червеното портмоне се счита за предмет, притежаващ тайнствена магическа сила да помага на собственика си да изкарва повече пари и да бъде винаги пълно с тях. Вярно е и друго обаче – съхраняването на парите в червен портфейл не се препоръчва, ако не искате да ги изхарчите толкова бързо, колкото сте ги спечелили. Ако вярвате с силата на цветовете и се чудите какъв цвят трябва да е портмонето, за да забогатеете, купете си червен портфейл, но не съхранявайте спечеленото дълго в него, за да не се лишите от средствата си.

Какъв цвят трябва да е портмонето, в което да съхранявате спестяванията си?

Както вече разбрахте червеният цвят помага за забогатяването, но не и за задържането на парите ви. Какъв цвят трябва да е портмонето, в което спокойно може да оставите спечеленото? Фън Шуй съветва да изберете портмоне със зелен цвят, ако желаете спестяванията ви да стоят с вас в чантата ви, а не в банка или карта. Имайте предвид обаче, че не всяко зелено е подходящо за целта. Спрете се на свежи и светли зелени цветове, а не на тъмните и блатни нюанси, за да изпълнят целите си. Зеленият цвят е символ на растеж, живот, богатство и изобилие. Подобен цвят ще ви помогне да спестявате, да не харчите безразборно изработеното и спечелено богатство. Портфейлът със зелен цвят е идеален дом за спестяванията ви, но го пазете на сигурно място, ако не искате да бъдете обрани, тъй като яркият цвят се забелязва лесно и го прави апетитен за джебчиите.

Какъв цвят трябва да е портмонето, ако се стремите към финансова стабилност?

Изгонете неуспехите в брака с нужните фън шуй правила

С битки и спорове между партньорите в една двойка, доминиращи в ежедневието, става много трудно да оставим положителната енергия да про...

Спечелили сте пари, спестили сте ги и се стремите към балансиран бюджет и дългосрочна финансова стабилност? Купете си портмоне в мек розов цвят. Счита се, че той помага за финансовата стабилност.

Не желаете да имате 3 различни портфейла? Лесно е. Един портфейл, решен в комбинация на тези три цвята, които обсъждаме – червено, розово и зелено – ще ви свърши идеална работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com