Гарван на прозореца, или знаците, които ни подсказват бъдещето

53325
Гарван на прозореца, или знаците, които ни подсказват бъдещето
Снимка: Pixabay

Птиците са чести гости на первазите и балконите. Живеейки рамо до рамо с човек, те не се страхуват от присъствието на хората, търсейки нещо годно за консумация. Въпреки това народната мъдрост казва, че птиците носят важни новини, поради което е толкова важно да следите тяхното поведение.

Не всеки може да види горска птица на прозореца си, но гарваните често летят до домовете си в търсене на храна, топлина или материал за гнезда. Те също са любопитни птици и могат да задигнат нещо блестящо от балкона ви. Експертите препоръчват да се запознаете с народните знаци, за да разберете какво точно обещава дивата птица, кацнала на прозореца ви.

Турско семейство отглежда гарван, оцелял след нападение на орел

Семейство от северната турска провинция Болу осигури подслон за гарван, който спасиха от сигурна смърт. Пилето, което паднало от гнезд...

Според поличбата гарван, който каца на перваза на прозореца и внимателно го разглежда, обещава бързи разходи. Парите могат да бъдат изразходвани за неща, от които се нуждаете, или безполезни предмети, както и за откраднати или изгубени такива. След такава среща трябва да се погрижите за финансите си и да бъдете внимателни и предпазливи.

Според легендите птица, която дълго време седи неподвижно на перваза на прозореца, обещава тъжни новини. Те могат да се отнасят както към любимите хора, така и към делата на работното място. Често присъствието на птица показва предстоящо заболяване на един от членовете на семейството или обостряне на хронични заболявания.

Птица, която долита до прозореца и се държи неспокойно, според суевериятаа показва дребни проблеми и последващи разходи. Това може да бъде загуба на вещ или случайна повреда на чужда собственост, като вие трябва да заплатите за причинената щета.

Гарван, кацнал на перваза на прозореца и удрящ клюна си в рамката на прозореца, показва предстоящи промени в живота. Няма да успеете да им повлияете, а суеверието казва, че човек, който види такъв знак, трябва да се примири със случващото се и да приеме съдбата си.

Гарваните имат разбирането на 7-годишно дете

Ново изследване показва, че гарваните разсъждават подобно на деца на 7-годишна възраст. Учените стигнали до това заключение, след като...

Ако птицата влита в прозореца, удряйки го, тогава според знаците на домакинството ви очакват неприятности. Можете да ги неутрализирате, като помогнете на гарвана или шепнете думи на съчувствие след нея.

Птица, блъскаща стъклото с клюна си, често се превръща в пратеник на предстояща романтика. Едва ли ще се развие в сериозна връзка, но ще бъде страстна и запомняща се. Трябва да се страхувате, само ако врана почука на прозореца на семейна двойка. В този случай не е изключено предателство  от страна на един от партньорите им.

Гарваните са невероятни птици. Те са мъдри и любопитни, така че появата им на прозореца не винаги означава неприятности или проблеми. След като проследите  поведението на птицата, ще стане ясно дали е пристигнала с новини, или просто има нужда от почивка, храна или нещо интересно я е привлякло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно