Германска старлетка е бременна от Берлускони

13478
Германска старлетка е бременна от Берлускони

Германската старлетка Сабина Беган твърди, че е бременна от бившия италиански премиер Силвио Берлускони и заяви, че връщането му в политиката е неизбежно. Тя направи това в интервю за в. "Ил Фато Куотидиано", цитирано от БГНЕС.

В отговор на въпрос за изявлението й от началото на август, в което намеква, че бащата на детето й е Берлускони, 38-годишната актриса, изявяваща се главно в сериали, потвърди пред изданието:"Просто е, била съм в леглото само с него". В интервюто Сабина Беган, известна в Италия от скандала с празненствата, организирани през 2008 и 2009 г. в Сардиния и в римската резиденция на Берлускони, на които била наричана "кралицата-майка", отказва да разкаже как е реагирал бившият премиер, научавайки новината. "Не искам да говоря за това за момента", заяви Беган, която си е татуирала инициалите на Берлускони на глезена.

Бившият премиер сега е "много депресиран", разказва старлетката, потвърждавайки изявлението от вчера на Виторио Фелтри пред "Фато Куотидиано", че Берлускони е "супер депресиран". Но "за него политиката е средство за презареждане на батериите", смята актрисата от босненски произход, чието истинско име е Беганович. Тя обяви, че скоро бившият премиер ще се завърне на първа линия.

"Когато си на определена възраст, Берлускони ще стане на 76 години в края на септември, и си направил толкова важни неща, е трудно да не бъдеш уважаван в цял свят, смятам, че поради това той иска да се върне на сцената. Ако иска да се реабилитира, той трябва да го направи сега... Има желание да направи нещата по различен начин, да даде път на младите", разказва Беган.

Италианските вестници съобщават днес, че Берлускони, който през лятото се занимавал усилено с джогинг и топене на килограми, се готви да обяви кандидатурата си да води партията си на парламентарните избори през пролетта на 2013 г.

Редактор: Калина Здравкова

Берлускони отново може да се кандидатира за премиер

Лидерът на партията „Свободен народ" Силвио Берлускони, който напусна премиерския пост през ноември миналата година, може отново...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com