Годишен хороскоп 2015: Близнаци

149497
Годишен хороскоп 2015: Близнаци
Снимка: Actualno

Още от първите дни Новата година ще накара представителите на знака Близнаци да преразгледат много от възгледите и намеренията си във всеки един аспект от живота им. Необходимостта от промяна ви притиска и вие ще трябва да ѝ угодите. Имате невероятен потенциал и ви трябва съвсем мъничко повече вяра и дисциплина, зад да развиете възможностите си в собствен бизнес. Опитайте се да привлече партньора си към идеите си, за да не ревнува от вашето отсъствие  по време на реализирането им.

С напредването на дните ще набирате скорост и ефективността от работата ви ще е видима още през първите дни на февруари. Опитайте се да довършвате всичко, започнато по-рано. Умората в края на месеца може да ви направи по-нервни и да ни превърне в лесна плячка на емоциите ви и на недоброжелатели. За това точно тогава не вярвайте на комплименти и предложения от страна на представители на противоположния пол.

Годишен хороскоп 2015: Телец

Началото на Новата 2015 година ще донесе на представителите на знака Телец истинско вдъхновение. Вашата, и без това, силно творческа ли...

През март звездите ви съветват да намалите темпото. Сега е време, когато е по-добре да  се откажете от активни действия и да се вслушвате повече в интуицията си. Отделете повече време за себе си и за възстановяване на здравето ви.

Ако през март не сте се решили на такава важна стъпка като брак, ако имате дълготрайна връзка, април ще ви донесе нотка на новост във връзката ви. Този месец може да стане решаващ за онези представители на знака, които все още търсят своята половинка. Любовта може да ви изненада в личността на човек, когото познавате отдавна, но до момента сте гледали на него само като на приятел или  колега.

С отминаването на пролетта и наближаването на лятото здравето ви ще ви даде сигнал, че е време да се погрижите за него. Няма да ви е трудно с изобилието на пресни зеленчуци и плодове. Не забравяйте и да  излизате по-често на чист въздух.

Юни е подходящ за решаването на въпроси, които са останали неразрешени по-рано. Деловата активност е добре да отложите за друг месец. Преценявайте реално с какво бихте могли да се справите и с какво – не. Бъдете пестеливи, тъй като ако ви се наложи да искате пари назаем, трудно ще намерите.

През юли облаците на хоризонта ще се разсеят или ще служат само за сянка в прекалено горещите дни. Вярата ви в доброто развитие в дейностите, свързани с работата и личните отношения, ще се оправдае. Ако имате въпроси за изясняване с половинката си, сега е моментът да го направите. Това ще допринесе за хармонията във връзката ви.  Възможно е тогава да получите и изгодно бизнес предложение.

Годишен хороскоп 2015: Овен

Новата 2015 година започва разточително за представителите на знака Овен. Първите дни на годината ще сте самата щедрост. Няма да щадите...

Август е месецът, в който трябва да си дадете почивка. Работата през този месец ще ви лиши от последните ви сили. Организирайте почивката си с верни приятели и любимите хора. Не се колебайте да отидете на място, на което никога не сте били.

След ефективната почивка есента ще ви завари готови за подвизи. Сега вече ще имате необходимите сили и кураж да осъществите желанията си, които отдавна замисляте. Поговорете честно със себе си и изяснете какво и защо точно искате. От там нататък – действайте.

Логично октомври ще донесе промени в служебно отношение. Вашата организираност ще ви позволи да започнете развиването на допълнителна дейност, която естествено ще допринесе и за доброто ви финансово състояние.  Това обаче ще ви натовари и още през ноември ще почувствате нужда от това да си починете.  

Защо пък не – организирайте една неочаквана есенна ваканция с цялото семейство.  Очакват ви незабравими преживявания.

Декември ще ви изненада приятно с добра новина, но вие наистина я заслужавате.  Ако имате висшестоящ над себе си не се колебайте да обсъдите заплащането ви.  Постарайте се да приключите по-важните задачи още в средата на месеца, за да можете да посрещнете следващата година по начина, по който желаете.

Венера в Козирог: Времето на сериозните връзки

На 10 декември Венера ще напусне знака на жизнерадостния Стрелец и ще погостува на козирога, който е свързан с традициите, консерватиз...

Автор: Евгения Гигова

Вижте прогнозата за зодия Овен и Телец

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com