Годишен хороскоп 2015: Козирог

144135
Годишен хороскоп 2015: Козирог
Снимка: Actualno

Началото на Новата 2015 година ще дойде със спокойствие и добро здравословно състояние. Приготвили сте се за празниците и никой не е в състояние да развали настроението ви. Новогодишните празници ще оставят незабравими мигове от прекарването ви с приятелите. След средата на януари събитията ще ви „завъртят” неочаквано. Бъдете готови за промени, от които не бива да се страхувате, ако сте действали честно и етично през последните седмици. Този първи месец не е удачен за започването на нови проекти.

През втория месец на годината започнете на чисто. Ако дължите нещо някому направете всичко възможно, за да се разплатите с него. Бъдете изключително внимателни и грижливи при работа с документи. Ако от вас се изисква отговор не бъдете категорични и се опитайте да отложите подписването или дори даването на обещания.

Годишен хороскоп 2015: Стрелец

Началото на 2015 година за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценно...

След напрегнатия февруари с настъпването на март в живота ви ще нахлуе повече светлина. Ще придобиете повече увереност във всички сфери на живота и по този начин ще направите начинанията си по-успешни. С настъпването на пролетта ще нараснат способностите ви.  Влюбените Козирози нека не се срамуват от чувствата си  - имайте куража да ги сподели с любимия човек.

През април най-доброто, което може да направите за себе си е да се погрижите за здравето си. Направете си профилактични прегледи, променете режима на хранене и започнете да спортувате. Най-добре е да включите в тези начинания цялото семейство. Така хем ще се погрижите за здравето си, хем ще сплотите членовете на семейството.

През май ще ви се наложи да обърнете повече внимание на работата си. Ако имате нужда от пари в първите дни на месеца, спокойно може да взимате кредити. Това, което закупите през този месец ще използвате дълго и ще ви върши добра работа.  Ако имате възможност може и да си подарите няколко почивни дни преди големия отпускарски сезон.

През юни звездите ви съветват да не се преработване. Ако не сте се възползвали от свободните дни през май, смело може да планирате почивката си именно през този първи летен месец. Просто не си заслужава да си пилеете времето в офиса, няма да сте достатъчно продуктивна, а и натрупалата се пролетна умора ще си каже своето.

Годишен хороскоп 2015: Скорпион

Представителите на знака Скорпион започват Новата 2015 година изпълнени с енергия.  Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно ...

Заредени със слънчева енергия смело може да се впуснете в покоряването на нови върхове през юли. Освен това месецът ще носи късмет в любовта. Сега вече ще сте наясно с чувствата си и може да се осмелите да отправите сериозно предложение към половинката си.

През август, докато останалите почиват, вие ще набирате скорост, което ще ви даде сериозно предимство пред конкуренцията. Търсещите работа да не се помайват,  а да разпращат биографията си навсякъде, където искат да продължат да работят. Не се колебайте да търсите и срещи с онези, от които зависи наемането ви на работа.

През септември може да се наемете с освежаване на жилището си. Това е и добър период за търсенето и смяната на жилище или квартира. През октомври избягвайте да изяснявате отношенията с партньора си. Това няма да доведе до нищо добро и само ще изостри отношенията ви. Забравете за егото си, то не винаги е най-важното за щастието на двама души.

През ноември ще ви трябват много сили. Месецът ще препълни със събития, както линия ви, така и професионалния ви живот. За ваше добре е хубаво да бъдете активни, да взимате участие във всички мероприятия и дори вие самите да бъдете техни инициатори и организатори. Усилията на някои представители на знака може да бъдат възнаградени с повишаване на доходите.

Годишен хороскоп 2015: Везни

В началото на 2015 година не се колебайте да се отървете от всичко, което не ви е необходимо. Няма смисъл да трупате емоции, вещи, позн...

Ако планирате да прекарате празниците далеч от дома ще трябва да запретнете ръкави през първите дни на последния месец от 2015 година. В един момент може да се почувствате уморени, тогава приложете творчески подходи в работата, за да не „прегорите”. Декември ще даде шанс на представителите на знака за ново начало. Но само най-смелите от тях ще могат да се възползват от предоставената възможност.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com