Годишен хороскоп 2015: Лъв

191491
Годишен хороскоп 2015: Лъв
Снимка: Actualno

Новата 2015 година ще донесе много промени за представителите на знака Лъв. Ще ви се наложи да вземате важни и бързи решения още през първите дни на януари. Ситуацията ще ви се струва неясна и тя наистина ще е такава. Онези от вас, които проявят достатъчно дисциплина, обаче успешно ще преминат пред това първо препятствие през първия месец на годината. Ще може да разчитате на помощ от страна на ваш възрастен роднина особено ако възникнат разногласия с половинката ви. Тя или той ще поставят своите искания по един малко агресивен, според разбиранията ви начин. Просто оставете моментът да отмине и не взимайте присърце думите му/ѝ.

Февруари ще даде шанс на талантливите в техническите въпроси Лъвове. Това е вашият шанс да превърнете хобито си в сериозен бизнес. Шансът ще ви се усмихне внезапно и ще трябва да реагирате светкавично, за да не  изпуснете златната възможност. В цялата тарапана се опитайте да отделяте време и за здравето си. Най-малкото, което може да направите за себе си е да се храните здравословно и да не прекалявате с алкохолните напитки.

Годишен хороскоп 2015: Рак

Още първите дни на Новата година може да представят в друга светлина най-близките хора на представителите на знака Рак. Не се страхувай...

През март ще бъдете обзети от противоречия. В никакъв случай не се съмнявайте в способностите си. През подобни периоди на съмнения в самите себе си минават само качествените хора. Направете анализ на последните седмици, но само в конструктивно отношение.  Използвайте въображението си за движение напред, а не за това да си измисляте някакви недостатъци.

Началото на април може да ви донесе въпроси за решаване, свързани с наследство или завещание. Не се изкушавайте да изневерите на половинката си. От сексуална гледна точка всичко може да изглежда много примамливо, но съвсем скоро ще съжалявате, че сте се подвели. В края на април е подходящото време на пътуване зад граница, ако имате възможност да планирате такова. Тогава задвижете и делата, свързани с висшето образование.

През май на преден план ще излезе вашето служебно развитие.  Не се страхувайте да се разделите с досегашния начин на работа. Промяната може да е стряскаща, но скоро ще разберете, че тя ще ви донесе много повече възможности. Вашите съмнения може да се окажат главния ви враг. В средата на месеца са възможни противостояния с ваш по-възрастен роднина. Разговорите няма да са от най-приятните. Опитайте се да бъдете дипломатични.

Началото на юни ще ви зарадва с неочаквано получаване на солидна парична сума.  Това ще ви ободри, тъй като в същото време е възможно да имате неприятна случка с партньора си. Ако някой ви е казал нещо лошо за него или нея, не бързайте да вярвате. Най-вероятно информацията е просто невярна и цели да дестабилизира връзката ви.

От средата на юни за вас започва „златен период”. Тогава може да планирате почивката си. На преден план ще излязат отношенията ви с приятелите ви.  А какво по-хубаво от една ваканция с верните ви близки, в която може да си позволите почти всичко. В края на юни и началото на юли е добре да бъдете внимателни, не предприемайте никакви рискови, свързани със здравето ви.  

Годишен хороскоп 2015: Близнаци

Още от първите дни Новата година ще накара представителите на знака Близнаци да преразгледат много от възгледите и намеренията си във в...

През юли може да се почувствате уморени. Ако до тогава все още не сте си починали отпуската ви не бива повече да чака, но го направете след първата декада на месеца. Краят на юли ще бъде време на интересни събития, някои от тях необясними за вас, но помнете, че повечето от нещата, които ви се случват са следствие от вашите действия.

Разбираемо втората половина на юли е вашето време. Късметът ще е изцяло на ваша страна и почти всичко, което искате да осъществите ще има успех.

Не се колебайте да предприемате инициатива и да предлагате нововъведения в работата ви. Всичко това трябва да е гарнирано със сериозна доза дисциплина, в противен случай рискувате да бъдете обявен за самохвалко.

Септември е добър период да осъществяването на личните ви желания и стремежи. Проблемът ще бъде, че ще сте толкова обсебени от тях, че няма да съществува друго освен собствените ви цели. Това може да доведе до сериозни спорове с половинката ви, но и с деловите ви партньори.

Октомври ще благоприятства интелектуалната дейност. Това, може би, ще е най-добрият период за онези, които се занимават с издателска или литературна дейност. Оформянето на документация в този месец ще бъде като детска игра. Освен това ще се активират и отношенията ви с братята или сестрите. Ще имате много приятни семейни моменти.  

Годишен хороскоп 2015: Овен

Новата 2015 година започва разточително за представителите на знака Овен. Първите дни на годината ще сте самата щедрост. Няма да щадите...

Ноември ще бъде един щастлив месец за представителите на знака Лъв. Истинска хармония ще цари в семейството ви – в отношенията с родителите, половинката и приятелите ви. Тогава може би ще се формират едни от най-приятните ви спомени. Втората половина на месеца ще бъде украсена и от солидно финансово постъпление, което обаче не бързайте да изхарчвате веднага, тъй като през декември може да се поглезите с пътуване в чужбина. Други представители на знака ще трябва да инвестират в образованието си. Годината ще завърши достойно, а вие ще сте доволни от себе си.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com