Годишен хороскоп 2015: Везни

162019
Годишен хороскоп 2015: Везни
Снимка: Actualno

В началото на 2015 година не се колебайте да се отървете от всичко, което не ви е необходимо. Няма смисъл да трупате емоции, вещи, познанства само, за да може да кажете, че ги притежавате. Първите дни на месеца ще ви накарат да обърнете повече внимание на здравето си, но вече сте предупредени.  Наблягайте на цитрусовите плодове и сока от тях, като профилактика срещу вирусите, които ни дебнат през зимния сезон. Януари ще ви донесе много приятни моменти с близките и приятелите ви. Ще чувствате ценени и важни за тях. В края на месеца, обаче, ще трябва да оставите шумните събирания и да обърнете повече внимание на работата си. Това, което направите сега ще бъде основата ви чак до пролетта.

През февруари е добре да обърнете повече внимание на децата ви. Възможно е да имате остри противоречия с тях.  Те от своя страна ще бъдат много резки с вас и едва ли бурната реакция ще доведе до добър изход. Ако имате  колебания как да постъпите, не се колебайте да се посъветвате със специалист. Месецът е подходящ за кратки пътувания.

Годишен хороскоп 2015: Дева

Новата 2015 година ще донесе спокойствие на Девата. Самите вие няма да имате особено желание за промяна и звездите ще уважат това ваше ...

През март на преден план ще излязат партньорските отношения. Там нещата няма да са съвсем гладки, ще имате чувството, че говорите на различни езици с половинката  ви. Настроенията от отсрещната страна ще са променливи и внезапни. Задълбочените спорове ням да доведат до нищо, най-добрият ви съветник ще бъде търпението.

През април не предприемайте важни стъпки и промени в работа ви. Просто бъдете тихи и кротки. Ако все пак ви хрумва да смените работата си започнете да събирате информация за други варианти. Посъветвайте се и с приятелите си, най-вероятно от там ще се появи нова възможност.  

Май обещава да бъде спокоен месец. Никой няма да пречи на начинанията ви. Може да се запишете за продължаване на образованието си в страната или зад граница.  През този месец работата ви ще е успешна най-вече ако работите сами. Другите само ще ви разсейват и бавят. В края на месеца е възможно някой да ви завърти главата. Бъдете предпазливи, тъй като този човек не е такъв, за какъвто се представя.

През юни не бързайте да излизате в отпуска, тъй като ви очакват звездни мигове в работата. Идеите и изпълнението на задълженията ви ще бъдат в унисон с тези на началниците ви.  Всичко това ще ви доближи и до желаното от вас заплащане и печалба.

Юли също няма да ви пощади откъм възможности. С натрупаните активи и самочувствие от предния месец смело може да търсите нови изяви и поприще на възможностите си.  Там където пожелаете да работите, там и ще ви приемат. Дълго ще помните този юли 2015 година.  Сключеният в този период брак ще бъде щастлив и обезпечен финансово.

Годишен хороскоп 2015: Лъв

Новата 2015 година ще донесе много промени за представителите на знака Лъв. Ще ви се наложи да вземате важни и бързи решения още през п...

Август е месецът ви за почивка след цялата активност от предните два месеца. Впечатленията от ваканцията ще са много и ще трябва да се скриете на някое много тихо място, ако искате да си починете от летните преживявания.  

Звездите ви съветват да не се затрупвате през глава в работа още от първите дни на септември. Необходим ви е преходен период, в противен случай може да се претоварите без да се усетите. Ще имате възможност да общувате с много хора и така ще се появят ваши нови приятели, с които споделяте сходни идеи.

Октомври ще е месец на осъзнаване и равносметка. Изводите и плановете запазете за себе си, тъй като точно тогава от другите ще чуете само противоположното на това, което мислите, но то няма да е оценка, а просто лошо стечение на обстоятелствата. Оставете „кучетата да си лаят”.

Търпеливите Везни ще имат своите успехи през ноември. Тогава ще имате възможността да развиете идеите си на практика, не без помощта на покровители и приятели, които са повярвали в тях, а и във вас. Тогава възрастен член на семейството ви ще има нужда от вас. Отдайте цялото си внимание и грижи, на които сте способни.

Последният месец на 2015 година се очертава да бъде спокоен. Тогава на вас ще бъде отредена ролята на наблюдател. Според това колко внимателно сте гледали и какви изводи сте си направили, до голяма степен ще зависи как ще „стъпите” в следващата година.

Годишен хороскоп 2015: Рак

Още първите дни на Новата година може да представят в друга светлина най-близките хора на представителите на знака Рак. Не се страхувай...

Автор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com