Годишен хороскоп 2016: Лъв

72646
Годишен хороскоп 2016: Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате бързо и решително. Промените ще преминат през живота ви, засягайки личната и професионалната сфера. Онези от вас, които имат дългогодишна връзка ще трябва да проведат сериозен разговор. Каквото и да става, то е действително необходимо и дълго отлагано. Самостоятелните Лъвове ще осъзнаят, че не могат да продължават сами и ще предприемат действия за това да споделят живота си с друг човек.

Още от първите дни на годината се отнасяйте отговорно към здравето си, дори нищо да не ви притеснява в дадения момент. Нека умереното хранене и физическата активност бъдат задължителен елемент от всекидневието ви занапред.

Февруари ще е благосклонен към вас и ще ви даде усещане за баланс и смисленост в живота ви. В работата не променяйте нищо. Усвоили сте начина на максимална ефективност на работното ви място. У дома ще ви чака топлина и разбирателство.

Март ще събуди някои въпроси за решаване. Не че са неотложни, но сега наистина ще е добър момент за отмятането им. Вярата, че всичко ще се нареди от само себе си по най-добрият начин, може да се окаже печелившата тактика.

Април ще ви завари готови за подвизи. Ако сте преценили правилно всички обстоятелства и сте предвидили възможните последици, може да си позволите повече риск и дори доза авантюризъм. Някои представители на знака може да сменят работното си място през този месец.

Лятото започва с любов. Къде позволена, къде – не, важното е, че вълнуващи моменти няма да липсват. Всичко това обаче може да ви изтощи сериозно. Ако планирате дете, може би вече няма за кога да отлагате. Подобни сериозни планове ще осмислят дните ви.

Юли е подходящото време за отпуска. Събирайте куфарите и се насочете към място, където никога не сте били. Споделете преживяването с любимия ви човек и/или верни приятели. Не злоупотребявайте с алкохола и новите усещания по време на това пътуване.

Докато повечето хора почиват август ще е месецът, в който ще се развихрите с пълна сила на работното ви място. Не отстъпвайте от убежденията си. Това е най-подходящото време да опитате нови прийоми. Демонстрацията на самочувствие няма да навреди на имиджа ви, а ще придаде повече блясък и стойност на действията ви.

Септември ще бъде истинска златна мина. Заедно с нея ще усетите товара на нарасналите задължения. Не бързайте да харчите спечеленото. Подходящото време за това ще е октомври. Ще се наложи да вложите повече средства в благоустройството на дома ви. По-често се събирайте с приятели и роднини.

Годишен хороскоп 2016: Рак

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месец...

Ноември ще премине под напрежение от работа и задължения в семейството. Всичко, което сте започнали ще трябва да бъде довършено до декември. Запазете дни отпуска за последния ден от годината. Тогава ще имате неимоверна нужда от почивка. Някои представители на знака може да направят годеж или да бъдат изненадани от добрата новина за очакването на наследник.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

Годишен хороскоп 2016: Близнаци

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате...

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Годишен хороскоп 2016: Телец

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резулт...

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Годишен хороскоп 2016: Овен

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса...

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com