Годишен хороскоп 2016: Водолей

57192
Годишен хороскоп 2016: Водолей
Снимка: Actualno

Още през първите дни на Новата година в живота ви ще се появят нови хора. От друга страна отношения, които са приключили по не най-добрия начин може да получат възможност за възраждане. Не таете обида в себе си, но и не се раздавайте изцяло там, където сърцето ви подсказва, че може да бъдете използвани.

Февруари ви съветва да отдадете силите си на работата. Ще е нужно разширяване на дейността, но започването на нови проекти не е препоръчително. Сега трябва да се съсредоточите върху постигнатото и да го затвърдите. Времето не е подходящо и за започването на нови връзки.

Март ще ви даде възможност за ново начало. Не се страхувайте да се обърнете към новото, както в работата, така и в личния живот. Очакват ви незабравими срещи, които ще променят живота ви. Някои Водолеи ги очаква попълнение в семейството. Това може да бъде друг човек, дете или домашен любимец. В работата ви не се колебайте да давате предложения и да поемате инициатива. Това ще ви изстреля на върха.

През април се доверете на интуицията ви. Съдбата ще ви подсказва какви точно стъпки да предприемете. Месецът е подходящ за скъсяването на разстоянието между вас и роднините ви. Ако имате къща извън града намерете време да отидете и да ѝ обърнете внимание. Такива дейности като почистването на двора, прибирането на шумата или на съчките ще ви покажат красотата от близкото съдействие с природата и по един необикновен начин ще повдигне самочувствието ви.

През юни любовта ще е първо място във всекидневието ви. Не се страхувайте да кажете думите: „Обичам те!“. Не се страхувайте и да изкажете на глас мечтите си, колкото и смели да са те. Вие сте достойни за всичко, което си пожелаете, защото сте си го извоювали. Единственото, от което трябва да се въздържате е това да натрапвате вижданията си на останалите. Не очаквайте, че всички може да ви разберат. Нивото ви е доста високо.

Годишен хороскоп 2016: Козирог

Януари ще е един месец на спокойствието и своебразен празник за представителите на знака Козирог. Ангажиментите ще ви позволят на имат...

Юли и август ще изискат от вас повече усилия по отношение на мястото, което обитавате. Вероятно ще се наложат някои промени. Направете така , че вие да сте инициаторите за тях. Така ще ги понесете по-лесно. Предните месеци може да се наложи да спестите някой лев, за да си ги позволите.

Септември, точно, както учениците, ще ви се наложи да поработите здраво. Колкото и да ви е трудно ще ви се наложи да общувате повече, от колкото ви се иска. Всички усилия, които положите дори извън вашето желание ще са във ваша полза. Някои представители на знака може да намерят партньора, за когото са мечтали.

Октомври също ще ви предостави възможности за развитие най-вече в професионален аспект. Периодът е подходящ за записване на курсове за професионална квалификация, изучаването на чужди езици или шофьорски курсове.

През ноември на първо място за вас трябва да е семейството. Не се страхувайте от откровените разговори с половинката ви. Много е важно да няма недоизказани неща между вас и любимия ви човек.

Декември е месецът, в който ще си починете в духовно отношение. Няма да има проблем, който да ви тормози или недовършена работа, която да изисква да отделите извънредно време за нея.

Годишен хороскоп 2016: Везни

Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпус...

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат: 5-26 януари 28 април – 22 май 30 август- 22 септември 19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Годишен хороскоп 2016: Дева

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ щ...

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Годишен хороскоп 2016: Рак

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месец...

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com