Годишен хороскоп за 2017 г. - Дева

76815
Годишен хороскоп за 2017 г. - Дева

Девизът ви през тази година трябва да бъде: Бързай бавно! Преди да кажете или направите нещо проиграйте в главата си всички възможно варианти на развитие. В първите дни на януари ще е добре да взимате важни решения и да гледате изключително положително на нещата. С напредването на времето шансовете за нормализиране на обстановката и постигането на успех ще се увеличават. Дори да се появят препятствия те няма да бъдат непреодолими или да повлекат след себе си сериозни последици.

До средата на февруари най-добре не предприемайте сериозни стъпки, а просто анализирайте ресурсите, с които разполагате и начертайте бъдещите си планове. Хубаво е някои от тях да изпишете, за да се избегнат объркванията.

От какво се изнервя всяка една от зодиите

Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговорът.Телец – преме...

От февруари до средата лятото късметът ще ви се усмихне. Ще имате всичко, което пожелаете стига да не се вторачвате в дреболиите и да не губите времето си с тях. Изкушенията, които ще се опитват да ви отклонят от правия път ще са много и най-голямата ви задача ще бъде да устоите от тях. Мислете в дългосрочен план. Пред вас ще се открият неочаквани възможности и понякога ще се налага да превключите бързо от една сфера на дейност в друга. Промените ще са сериозни и може да изцяло да преобърнат живота ви. Но всичко това ще е за добро. Всички по-важни неща е добре да свършите до края на юли, тъй като след това силите ви няма да са достатъчни, за да се справяте с по-сериозни задачи.

Есента може да донесе трудности за онези представители на знака, на които им предстоят изпити. Дисциплината ви няма да е на ниво и рискувате да допуснете грешки от невнимание. През есенно-зимния период избягвайте подписването на важни документи и сключването на договори. Това е време, което е най-добре да посветите на отношенията в семейството и по-задълбоченото общуване с децата.

Последните седмици на годината ще ви донесе време на баланс и хармония в личните отношения – това е, от което ще се нуждаете най-много. Възможни са важни познанства, които да ви бъдат от полза в бъдеще.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти.: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Близнаци

Годината обещава да бъде интересна за представителите на знака Близнаци. Наваксайте развлечението по празниците, защото от първите дни ...

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com