Годишен хороскоп за 2017 г. - Скорпион

38462
Годишен хороскоп за 2017 г. - Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

Първият месец от новата година ще ви постави на изпитание. От вас ще се изисква хладнокръвие и решителност, за да се откажете от някои неща, които до момента са били част от вас и от живота ви. Истината е, че те са се изчерпали и само ви дърпат назад, така че няма нужда да драматизирате. Бъдете максимално толерантни в отношенията си с колегите и в семейството, за да не създадете неразрешими проблеми.

От средата на февруари до края на март е време за действие, в което ще имате поле за действие. От реакциите ви ще зависи събитията да се насочат в посоката, в която искате, както в личния, така и в професионалния живот. Всяка пасивност ще доведе до пропускане на шансове, за които по-късно може да съжалявате, а други моменти едва ли ще има. Шансовете може да бъдат маскирани с някои препятствия и предизвикателства, но така е в живота.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Рак

Новата 2017 година ще помогне на представителите на знака Рак да осъществят много от плановете и замислите си. Ще имате куража да предп...

Месеците май и юни изискват намаляване на темпото и предпазливо поведение, свързано с избягване на рисковете, най-вече финансовите. Избягвайте да давате пари назаем или да се втурвате да инвестирате в сделки, колкото и примамливи да ви се струват. Представителите на нежния пола да се пазят от нежелана бременност.

Последните два месеца на лятото ще поставят на изпитание характера и навиците ви. Тогава от вас ще се изисква висша форма на дисциплина и самоконтрол. Действията ви от периода ще определят бъдещето ви в следващите месеци, така че трябва да сте на ниво. Не се подвеждайте по лесното.

Есента ще бъде време изпълнено със събития, които ще носят емоции от цялата палитра на настроението. Тайната на успешното му преодоляване ще бъде да се съсредоточите върху опита, който ви носят предизвикателствата и да се наслаждавате истински на щастливите моменти, които съдбата ще ви поднесе. Т.е. вие избирате кое да превърнете в приоритет в живота си.

През годината здравето няма да ви подведе, но само при положение, че не злоупотребявате с ресурсите на организма ви. Нищо прекалено няма да ви се отрази добре на организма, както и важни лишения като сън и физическа активност.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Близнаци

Годината обещава да бъде интересна за представителите на знака Близнаци. Наваксайте развлечението по празниците, защото от първите дни ...

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...