Годишен хороскоп за 2018 година - Овен

66036
Годишен хороскоп за 2018 година - Овен
Снимка: iStock/Guliver

Новата 2018 година ще донесе съществени промени за представителите на знака Овен. Още в самото начало на периода ви очакват съществена промяна в жизнените обстоятелства, любовни изненади и промяна в служебното положение с положителен знак. Достатъчно е само да бъдете изпълнени с правилното отношение и съответните действия, които да го подкрепят, за да се случат нещата по най-добрия за вас начин.

Периодът до средата на февруари ще бъде белязан от сравнително спокойствие. Довършете ако е останало нещо от изминалата година и направете ясни планове за следващите месеци, като очертаете конкретни стъпки. Имайте предвид, че спазването на графика ще е основно изискване за успеха ви.

През март няма да имате време за почивка дори през уикендите. Тогава залагате солидни основи в професионално отношение. Сега е моментът да печелите доверие и да доказвате качествата и уменията си с дела. Тогава ще имате най-сериозните битки с конкурентите в служебната сфера.

Краят на пролетта ще бъде изключително успешен период за онези представители на знака, които се занимават с изкуство. За останалите, които имат по-технически професии творческият подход ще бъде от изключителна полза, така че не се отнасяйте пренебрежително към него.

През май някои от вас ще имат възможността да развият свой собствен бизнес, но за това ще са ви необходими неимоверни усилия и дисциплина, а най-трудното ще бъде това, че най-трудното за изпълнение ще съвпадне със сезона за почивка.

В личен план Овните няма да има от какво да се оплакват. Семейните представители на знака ще се радват на взаимност, някои от вас ще имат щастливо попълнение в семейството. Самостоятелните Овни няма да страдат дълго в самота и най-накрая ще срещнат своята половинка.

През лятото на хоризонта може да се възобновят изстинали чувства. Вие самите най-добре знаете какво да правите с тях . Със сигурност ви очаква безоблачно и щастливо лято.

Планетите през 2018 г. - какво ни очаква

Новата 2018 година започва нееднозначно с космическото явление – парад на планетите – в знака на Козирога ще се съберат Слъ...

През есента насочете усилията си към затвърждаване на финансовото ви състояние. Пари няма да ви липсват, но възможностите ще са много и ще трябва да са съсредоточите, за да не пропуснете златните шансове, които ви се предоставят. Възможни са събития, свързани със семейството, които да изискват повече средства.

Някои представители на знака ще имат главозамайващи успехи в работата. Много вероятно е да ви повишат или бизнесът, който сте започнали да се развие много над очакванията ви.

Вашата планета господар Марс през тази година ще има своето ретроградно движение. Именно вие най-много трябва да се съобразите с правилата по време на този период.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

Каква ще бъде новата година за всяка зодия в ЛЮБОВЕН план

Силна и много емоционална година. Такава ще бъде 2017 година за повечето зодии. Овен2017 година ще ви донесе много промени в личния ж...

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - периоди на ретроградност през 2018 година

6-те зодии с успех в кариерата през 2018 г.

Кои ще бъдат най-упоритите знаци под влиянието на благосклонния Юпитер? 2018 година ще бъде повлияна от доброжелателността на Юпитер, к...

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс - период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com