Годишен хороскоп за 2018 година - Рак

3130
Годишен хороскоп за 2018 година - Рак
Снимка: iStock/Guliver

Новата 2018 година предполага да се вслушвате повече в доводите на разума си, особено през първите два месеца януари и февруари. Любовта е хубаво нещо, но тя трябва да носи положителни промени в живота ви и да не се налага да жертвате интересите си. Най-голямата ви задача през зимния период на 2018 година ще бъде стремежът към стабилност във всички сфери от живота. Приключенията тогава са ви строго противопоказни.

В края на февруари и началото на март настъпва благоприятно време за развитието ви в служебната сфера. Късметът ще е с вас, така че няма да се налага да правите извънредни усилия. Важното е само да уловите възможностите и да не пропускате никоя от тях заради вродената ви скромност. Не се колебайте да направите и първи стъпки в нова сфера. Шансът ви за успех в тази насока е голям.

Насладете се изцяло на времето до началото на лятото, защото това ще е най-сладкият ви период. Докато останалите се готвят за почивка на вас ще се наложи да положите усилия, за да защитите позициите си. Позволени са някои манипулативни методи, но все пак се старайте да не нарушавате моралните норми в битката за вашето щастие и успех.

Годишен хороскоп за 2018 година - Близнаци

Ударно начало на 2018 година обещават звездите за представителите на знака Близнаци. Не прекалявайте с празнуването или поне се погриже...

Много е важно точно тогава да се придържате към изцяло здравословен начин на живот и да направите опити да се разделите с някои нездравословни навици.

До началото на летния период всекидневието ви ще премине под знака на безгрижието. С настъпването на слънчевите дни звездите ви препоръчват да активизирате действията си по затвърждаването на служебните ви позиции. Възможно е да бъдете атакувани в това отношение през месеците юни и юли. Бъдете нащрек и не приемайте ничии думи за чиста монета. Най-добре вършете работата си сами, независимо от усилията, които ще ви коства.

Първите есенни месеци ще ви дадат заслужено намаляване на напрежението. За този период може да планирате своята почивка. Поглезете се с екскурзия зад граница. Декември ще добави в живота ви много взаимност и любов, които напълно заслужавате.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Телец

Началото на годината няма да ви остави да скучаете. Забравете за плановете, защото рядко ще контролирате обстоятелствата. В личен план ...

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - период на ретроградност през 2018 година

Планетите през 2018 г. - какво ни очаква

Новата 2018 година започва нееднозначно с космическото явление – парад на планетите – в знака на Козирога ще се съберат Слъ...

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс - период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com