Големият зимен хороскоп за всички зодии

35584
Големият зимен хороскоп за всички зодии
Снимка: iStock

Според зимния хороскоп периодът ще бъде наситен с различни събития за всички зодии. За някои те няма да бъдат толкова благоприятни, колкото за останалите.

Овен

Овните ще трябва да работят здраво. Декември ще бъде наситен с различни събития, но ще им остане време за почивка и за семейството. През последния месец от годината представителите на тази зодия може да се срещнат със свои близки, които не са виждали отдавна.

Телец

Зима 2022-2023 обещава големи финансови загуби за Телците. Това може да са необмислени покупки или инвестиции в рискови проекти.

Зодиите, които ще бъдат най-щастливи през 2023 година

Астролозите предупреждават Телците за трудни времена, така че ги съветват предварително да планират разходите си.

Близнаци

Близнаците могат драстично да променят характера си. Ако това се случи, те ще спечелят повече. Освен това представителите на тази зодия ще могат да повишат стандарта си на живот и да си позволят много повече, отколкото са можели преди.

Рак

През зимата Раците ги очакват романтични приключения. Това може да са нови запознанства, срещи, пътувания и други подобни събития. Те определено няма да скучаят.

Зодиите, които ще открият сродната си душа след броени дни

Лъв

Януари 2023 г. ще донесе сълзи на Лъвовете заради проблеми в личния им живот. Това може се дължи на раздяла с половинката им. Представителите на тази зодия ще трябва да вземат трудно решение, което коренно ще промени живота им.

Дева

Тази зима Девата я очаква преместването. То може да бъде или преместване в нов апартамент, или в нов град. Звездите предполагат, че това ще бъде трудно изпитание за Девите, тъй като те не са психически готови за това.

Везни

Зима 2022-2023 ще донесе на Везните срещи с хора от миналото им. Най-вероятно това ще бъдат хора, които те не са виждали отдавна.

Зодиите, които никой НЕ може да манипулира

Астролозите съветват представителите на тази зодия да обърнат внимание на знаците, които тялото им изпраща, за да могат в случай на заболяване бързо да се излекуват.

Скорпион

Скорпионите ще празнуват Нова година далеч от дома си, което ще предизвика истинска депресия. Ситуацията ще се усложнява и от факта, че ще им липсва много близък човек, който не е около тях.

Стрелец

Зимата ще донесе нови запознанства и интересни обрати в живота на Стрелците. Може да се случи нещо, за което представителите на тази зодия дори не са мечтали. Най-вероятно всички промени ще бъдат свързани с личностното им развитие и кариерата.

Зодиите, които ще имат невиждан късмет следващата седмица

Козирог

Козирозите вероятно ще сменят професията си. Още през януари те ще решат да излязат от зоната си на комфорт: да започнат да спортуват, да напуснат работа, която мразят, или да прекратят токсична връзка. Всички промени ще бъдат от полза за тях.

Водолей

Водолеите ги очакват проблеми с близките. Това може да са конфликти или истинска вражда, която ще набира скорост. Кавгите може да се дължат на неразбирателство между поколенията. 

Риби

Рибите не трябва да очакват големи промени. В личен и кариерен план всичко ще е стабилно. Въпреки това, представителите на този знак ще бъдат изключително неспокойни поради постоянното желание да променят нещо. Астролозите ги съветват тази зима да се решат на промени във външния вид. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com