Голямата ТАЙНА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

8027
Голямата ТАЙНА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има тайна, за която не иска никой друг да разбира. Понякога нещата, които не искат да разкриват, са свързани с любовта, а друг път с личностните им качества, които по-скоро искат да прикрият от другите. Ето каква е голямата тайна на всяка една от 12-те зодии:

Прочетете ЧАСТ 1 – ТУК

Голямата ТАЙНА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Всеки един от нас крие нещо, което не иска никой друг да разбира. Всяка зодия си има тайна, която ще ви разкрием днес. Това са големите...

ВЕЗНИ

Тайните на Везните нямат край, понякога се чудим кое надделява повече – истините, които казват или тайните, които крият. Най-голямата тайна обаче, която никога не биха искали да разбирате е, че си падат по трудните връзки. Не обичат някой да ги гони, обичат те да имат за задача да спечелят нечие сърце. Всичко в любовта, което се случва трудно, ги кара да се нахъсват и да искат повече човека, който не откликва на чувствата им.

СКОРПИОН

Скорпионите са създадени, за да пазят тайните си перфектно. Вероятно и цял живот да живеете със Скорпион няма да разберете всичко за него. Най-голямата тайна на Скорпионите е, че адски си падат по флирта с други хора, когато са във връзка. Това им дава самочувствие и ги кара да се усещат желани. Дали флиртът продължава по-нататък...? Тайна!

СТРЕЛЕЦ

3-те зодии с НОВИНА в следващите 7 дни

Всички ние сме нетърпеливи, когато очакваме някое щастливо събитие или просто искаме да ни се случи нещо ново и вълнуващо. Ето какво въ...

Няма зодия, която да си казва всичко направо толкова бързо и лесно. Още в началото на всяка своя връзка държат да разкажат всичко за себе си, така че да няма разочаровани накрая. Има обаче една единствена тайна, която крият много ревностно. И тя е, че понякога често завиждат на приятелите си за техните успехи. Това е нещо, с което не могат да се преборят.

КОЗИРОГ

Много можем да говорим за Козирозите и всички тайни около тях. Никога не можете да влезете напълно в душата им и да разберете всичко, което искате да знаете за тях. Има една тайна обаче, която ги прави много уязвими и затова никога не я разкриват. Козирозите изпитват ужасяващ страх от това да не бъдат изоставени. Макар понякога да изглеждат горделиви, това не е истина.

ВОДОЛЕЙ

Най-голямата тайна на Водолеите е, че често говорят зад гърба на другите. Много си падат по това да обсъждат другите хора и да сравнявате своя живот с техния. Обичат да съдят понякога действията и решенията и на най-близките си хора. Това изглежда изобщо не ги смущава, защото цял живот го правят.

12 цитата, които описват всяка от 12-те зодии

Всяка зодия е уникална и различна, притежава качества, които никоя друга зодия не може да присвои. Това, че се раждаме под определен зо...

РИБИ

Рибите не са чак толкова потайни, но и те си имат неща, за които не искат никой да разбира. Най-голямата тайна на Рибите е това колко често изневеряват. Не го казват на никого, но това не значи, че не се случва. Малко съжаляват за действията си, но това не ги спират да намират нови завоевания и да продължават с порочната практика през целия си живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com