Голямо богатство за тези 5 зодии в следващите 5 години според Ванга

41551
Голямо богатство за тези 5 зодии в следващите 5 години според Ванга
Снимка: https://pixabay.com

Въпреки че Баба Ванга от години не е сред живите, нейните предсказания и съвети продължават да бъдат актуални. Не подминават, разбира се, и зодиакалните знаци. Според определени слухове, пророчицата определя 5 зодиакални знака като най-големите късметлии в зодиака. Нека видим кои знаци ще се радват на богатство и късмет през следващите 5 години:

Овен

Овните са силни лидери, самоуверени и целеустремени. Тяхната упоритост, съчетана с малко късмет, ще им донесе невиждани, но и заслужени успехи. Те работят и се трудят неуморно, за да достигнат мечтаните върхове. Ще имат успехи както в професионален план, така и в семеен – очаква ги ново попълнение в семейството. Инвестирайте смело или създадете собствен бизнес, идните години за благоприятни за такива дейности.

РИА Новости разпространява пропаганден клип за Баба Ванга (ВИДЕО)

Контролираната от руската държава медия РИА Новости създаде специален клип, посветен на годишнината от рождението на Ванга. Материалът...

Близнаци

Късметът на Близнаците ще е съсредоточен най-вече в професионален план, като се очаква покачване в кариерната стълбица. Увеличението на доходите ви е неизбежно, така че се възползвайте от това и осъществете мечтите си. Бъдете решителни и не бездействайте, ами работете и инвестирайте, погрижете се за бъдещето си. Успехът ще ви срещне и в любовта – ако сте необвързани ще срещнете подходящ партньор, а ако сте във връзка не е изключено сватба или ново попълнение в семейството.

Скорпион

Представителите на този знак ще се радват на спокойствие. Ако имат натрупани задължения ще успеят да ги изчистят, а в допълнение дори ще успеят да създадат собствен бизнес. Пред вас, Скорпиони, се откриват много възможности и ви съветваме да се възползвате от всяка една. Ванга смята Скорпионите за знак на богатството.
Всичко това обаче няма да ви се даде „на поднос“ – трябва да се трудите и да заслужите успехите си, като късметът след това ще се разпространи във всички аспекти от живота ви. 

Неизказаните разкрития на Ванга за Царичина

Още през началото на 90-те години на миналия век, по основна заповед на Генералния щаб на Българската армия, започват разкопки в село Ц...

Лъв

Лъвовете също ще се радват на късмет и успехи, като Ванга за тях предрича, че ще открият най-голямото си щастие. По пътя ви няма да се изпречват много предизвикателства и проблеми, така че ще можете спокойно да осъществите всичките си планове. Очаква се да имате много късмет в създаването на собствен бизнес – не се колебайте, а действайте!

Водолей

Водолеите ще имат късмет в личен план – ако са необвързани ги очаква истинска и луда любов, а за обвързаните – семейно щастие и разрастване на бизнеса. Следвайте интуицията си, няма да ви предаде и ще достигате нови върхове. Рискувайте, но не летете в облаците, а гледайте реално на живота, за да не влошите финансовото си състояние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com