Говорещо огледало ни казва, че сме красиви

40012
Говорещо огледало ни казва, че сме красиви

„Очите ти са завладяващи!“, „Тази рокля ти стои страхотно!“, „Днес изглеждаш чудесно!“. Ако рядко чувате тези думи от познати и приятели, не се косете. Шведският производител на мебели IKEA излезе с интересен нов продукт - „Мотивиращо огледало“. Става дума за огледало с вградена аудио система, което прави комплименти на човека, оглеждащ се в него. Едновременно с това комплиментът се изписва на повърхността.

Продуктът се предлага промоционално в един от британските магазини на веригата. Според официално изявление на IKEA той „ще осигури на хората така необходимото им вдигане на самочувствието“, съобщава Time.

Мерилин Монро е страхотен пример за подражание заради ето тези 10 неща

Половин век след смъртта си, Мерилин Монро остава символ на красота и елегантност. Мнозина обаче смятат също, че тя е била разглезена, ...

По данни на различни проучвания около 44% от британците са критични към външния си вид, а 26 на сто споделят, че се чувстват некомфортно, когато погледнат в огледалото. В същото време пак 26% заявяват, че една мила дума е достатъчна, за да започнат да се харесват повече.

Първите отзиви за говорещото огледало са доста положителни. „Страхотно е, защото иначе никога не получавам комплименти. Ако трябва да съм честен, мога да стоя пред него цял ден“, споделя мъж, закупил си модерната мебел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com