Характерът на мъжете може да бъде разкрит по формата на устните

6955
Характерът на мъжете може да бъде разкрит по формата на устните
Снимка: Istock

Изучавайки чертите на лицето на мъжа в началото на срещата, жените винаги се стремят да разгадаят неговия характер и да разберат неговите тайни. Астрологичните наблюдения, свързани с формата на устните на мъжа, могат да помогнат за определяне на неговия характер и тайни възможно най-точно.

Слънце

Слънчевите устни са удължена форма, която леко се разширява в средата на лицето. Собствениците на този тип устни обичат да бъдат център на вниманието и са много популярни сред жените. Спечелването на сърцето на такива мъже може да бъде трудна задача.

Луна

По-пълните, не толкова добре очертани устни, наподобяващи луната, са по-чести при емоционалните и избухливи мъже. Такива хора могат да бъдат чувствителни и срамежливи, така че понякога жените ще трябва да поемат инициативата за срещи в свои ръце.

Какво казват чертите на лицето за нас

Меркурий

Тънките устни с неясен контур, като Меркурий, показват хитрост и непостоянство. Когато се срещат с такива мъже, жените ще трябва да бъдат бдителни и внимателни, тъй като такива натури могат да бъдат непредсказуеми.

Венера

Чувствените дъгообразни устни, подобни на Венера, принадлежат на мъжете, които са готови да експериментират в любовта. Те обаче не винаги поемат инициативата, така че жените ще трябва да поемат инициативата в отношенията по-често.

Марс

Смели и силни мъже с тънки и свити устни, като Марс, често могат да бъдат в състояние на емоционално напрежение. Те също могат да бъдат безкомпромисни собственици, наблюдаващи поведението на другата си половина.

Юпитер

Големите устни с ясен контур, подобни на Юпитер, показват характера на ловец. Такива мъже имат самочувствие, обичат да са център на внимание и имат страст. Лесно се вписват в компанията и често пренебрегват чуждото мнение.

Какви черти на лицето издават успешните мъже (ЧАСТ II)

Сатурн

Бледите и тънки устни, характерни за Сатурн, показват меланхоличен характер и несъвместимост с весели партита. Такива хора предпочитат по-спокоен начин на живот и могат да бъдат подходящи за жени, които също ценят уединението.

Уран

Средните устни с ясен контур, като Уран, показват идеален характер. Такива мъже са подходящи за онези жени, които търсят истински приятел и са готови за дългосрочна връзка.

Нептун

Отпуснатите и неравни устни, представляващи символа на Нептун, характеризират мечтателните и мили хора. Имат висока общителност и способност да намират общ език с различни хора. Такива мъже обикновено са много популярни и наивни.

Плутон

Ако долната устна е малко по-голяма от горната, това може да показва ревнив, обидчив и ядосан характер на мъжа. Според астролозите трябва да се пазите от хора с такава физиономия, тъй като те могат да внесат негативни аспекти в живота на другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com