Хитово сексуално приложение за Facebook

17353
Хитово сексуално приложение за Facebook

Bang With Friends, приложение за смартфони, се рови във „Фейса” и позволява открити сексуални свалки във Facebook. Само за седмица Bang With Friends стана хит и е свалено над 20 000 пъти, пише The Drum.

Bang With Friends "анонимно" открива кои ваши приятели са готови за еротични приключения с вас без поемане на дългосрочни ангажименти, пише КРОСС.

Накъде върви Facebook с 95% спад в печалбата?

Социалната мрежа Facebook има много последователи, но финансовото ѝ бъдеще остава под въпрос. Според официалните данни на компанията п...

Когато се влезе в него, излиза специален екран, изпълнен със снимките на профилите на вашите приятели от противоположния пол във Facebook. Под всеки от профилите в галерията има копче Down to Bang, върху което юзърите могат да кликнат и да покажат, че проявяват сексуален интерес към въпросния приятел.

При активирането на това копче се появява надписът Awaiting Bang, който указва готовност за осъществяване на сексуална връзка със заинтересования. Когато се появи общо желание, специален имейл ви информира за съгласието на партньора.

Създателите на Bang With Friends твърдят, че целта им е да помогнат на хората да си кажат истината за сексуалните си предпочитания.

Редактор: Пламен Георгиев

Как Facebook може да помогне на кариерата ви

Ето една добра новина: Facebook не е само заплаха за репутацията ви. Наистина, съществува опасността да изпаднете в неудобно положение,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com