Хороскоп за 23 август

7953
Хороскоп за 23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес е ден, в който много трябва да внимавате, какво правите и най-вече, какво говорите. Хората около вас не са слепи и глухи, така че се въздържайте от непремерени изказвания. Думите ще се помнят дълго. Не казвайте това, което не бихте искали да чуете от някой друг.

Петъчен хороскоп

Овен Днес ще трябва да „работите“ за другите. Не си мислете, че по този начин ще пренебрегнете себе си – напротив....

Телец

Независимо, че е неделя днес не е подходящ ден за мързелуване.  Поне не вкъщи. Следващата седмица се задава топла и ще имате предостатъчно време да излизате навън и да прекарвате вечерите си, както пожелаете.

Близнаци

Днес, ако намерите сили в себе си и излезете от хралупата си ще видите, че в света съществуват и други цветове освен оттенъците на сивото и черното. Направете си една хубава разходка и се опитайте да забелязвате хубавите неща около вас. Ще видите колко много са те!

Рак

Вижте личния ви хороскоп за днес

Овен Днес, вероятно ще бъдете много доверчиви и наивни, но това по никакъв начин няма да ви навреди. Най-много да се хванете на няко...

Не се залъгвайте по скучната сутрин. Денят ще е от шарен по-шарен. Направете гимнастика, за да имате тонуса да издържите всичките му приятни предизвикателства. Весела неделя!

Лъв

Днес ще се опитват да ви убеждават, че решенията, които сте взели са неправилни. Дали това е така може да ви каже само сърцето и интуицията ви. Не се подавайте на манипулации, но и се опитайте да си представите последиците от вашите действия.

Дева

Днес не се опитвайте да изпреварвате събитията, както и да отгатвате мислите на другите. Това дразни и с право. Освен това – никой няма право да съди, когото и да било, не го забравяйте!

Хороскопът за вторник

Овен Ако днес имате желание да постигнете нещо, направете го сами. Много ще ви е трудно да намерите общ език с околните, което означ...

Везни

Днес не е ден за големи промени. Ако толкова много ви се иска да направите нещо революционно, започнете със себе си: сутрин – гимнастика, здравословна храна и най-много една бира вечерта!

Скорпион

Днес ще се опитат да ви въвлекат в решаването на чужди проблеми, които не ви засягат. Всъщност вие, може би, си мислите, че ви засягат, но най-добре не манипулирайте хората със своите съвети.

Стрелец

Седмичен хороскоп

Овен През тази седмица нещата няма да се развият така, както сте си ги представяли, но това не бива да ви отчайва. Понякога съдбата си...

Днес сякаш ще прогледнете след много време мрак. Някои неща ще ви сащисат,  но по-добре късно, отколкото никога. Ако имате домашен любимец – подарете му една дълга и забавна разходка. Той го заслужава!

Козирог

Днес ще  кипите от енергия. Излезте с колелото, отидете на планина. Само не оставайте вкъщи. Е, освен ако имате някой по-романтичен за изразходване на енергията с вашата половинка. Тогава оставането у дома ще е оправдано.

Водолей

Тази неделя парите няма да се задържат в ръцете ви. Бъдете много внимателни и не си позволявайте лекомислени разходи. До края на месеца остава малко, но това не значи, че може да пилеете като за последно.

Хороскопът за днес

Овен Днес ще се чувствате заплашени и изгубени. Сериозен и реален повод за това, обаче няма да имате. Всичко идва от главата ви и имен...

Риби

Тази неделя, ще трябва да си наложите да довършите започнатото. Да, да онова течащо казанче или счупената плочка в банята, или вие си знаете най-добре. Работата е съвсем малко, така че не се ослушвайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com