Хороскопът за сряда - 26 август

7680
Хороскопът за сряда - 26 август
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес не се опитвайте да впечатлите всички и на всяка цена. Усилията няма да си заслужават очаквания ефект, а гаранция за успех няма да имате. Бъдете себе си, това най-много се цени.

Телец

Днес не се доверявайте на първото впечатление, относно някой човек. Понякога най-добрите приятелства се получават именно след първоначална неприязън. Бъдете по-широко скроени.

Близнаци

Ако може днес си останете у дома. Денят предполага прекалено много конфликтни ситуации с околните, от които нямате нужда, но ще ви е трудно да се въздържите. Не си го изкарвайте и на котката, обаче.

Рак

Хороскопът за 25 август

Овен Настойчивост е ключовата дума за вас днес. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спира...

Днес най-важната ви задача ще бъде да не усложнявате нещата. Животът и без това е достатъчно объркан, но най-добре се чувстват онези, които гледат по-леко на него. Бъдете от тях!

Лъв

Днес е ден на открития. Мънички, незначителни, но открития. Ще ви бъде приятно да разберете за какво може да използвате една вещ извън предназначението ѝ. После споделете опита си.

Дева

Днес ще имате един активен и наситен със събития ден. Тази наситеност може да докара някоя и друга караница, но вие знаете как да потушите нещата. Стремете се да има баланс.

Хороскоп за 23 август

Овен Днес е ден, в който много трябва да внимавате, какво правите и най-вече, какво говорите. Хората около вас не са слепи и глухи, т...

Везни

Днес ще се окаже, че онези, които са ви сваляли звезди имат по-важна работа от това да са с вас в момент, в който имате нужда от това. Хубавото е, че ще го разберете. И после – продължавате напред.

Скорпион

Днес най-добре излезте навън, но ако имате задължения у дома – не ги пренебрегвайте. Рискът от конфликти у дома е сериозен, така че помислете добре какво трябва или не трябва да направите.

Стрелец

Научи какво пише в хороскопа ти за днес

Овен Днес пазете нервите и организма си. Не се претоварвайте физически и психически. Ако имате час при зъболекар, най-добре го отлож...

Днес ще имате помощта, от която се нуждаете. Ръка ще ви подадат хора, за които не сте си и помисляли, че са способни на това. Възползвайте се от случая, не се случва всеки ден.

Козирог

Днес сърцето ви ще бъде стоплено от заслужено признание от страна на близките ви. Ето тук се крие щастието, а останалите да си говорят каквото си искат.Благодарете от сърце и не забравяйте за прегръдките.

Водолей

Хороскопът за днес

Овен Днес ще се чувствате заплашени и изгубени. Сериозен и реален повод за това, обаче няма да имате. Всичко идва от главата ви и имен...

Днес на преден план ще излезе работа, която стои недовършена от миналата седмица. Това не е било случайно, защото точно сега сте готови за нея и ще я свършите по-добре отколкото сте очаквали.

Риби

Днес е ден за изненади, големи изненади, какви точно… няма да е изненада. Важното е, че ще има усмивки , положителни емоции и събития, които ще оставят добри спомени у вас.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com