Хороскопът за вторник

5766
Хороскопът за вторник
Снимка: Thinkstock

Овен

Ако днес имате желание да постигнете нещо, направете го сами. Много ще ви е трудно да намерите общ език с околните, което означава, че няма да можете да разчитате на чужда помощ.

Телец

Днес за вас над всичко трябва да стои семейството. Занимайте се със семейни неща и не се притеснявайте, че това ще попречи на работата ви. Напротив, само ще ви помогне.

Седмичен хороскоп

Овен През тази седмица нещата няма да се развият така, както сте си ги представяли, но това не бива да ви отчайва. Понякога съдбата си...

Близнаци

Много е вероятно днес интересите ви да се обърнат на 180 градуса. Това няма да е в резултат на „просветление свише“, а на контактите ви с други хора.

Рак

Днес ще получите помощ от хора, на които не сте си и помисляли, че можете да разчитате на тях. Възползвайте се от това, защото не се случва всеки ден.

Лъв

Хороскопът за неделя

Овен Днес някой ще се опита да ви дава акъл. Лошото е, че ще е човек, когото цените. Не реагирайте остро и се замислете. Не сте длъжни...

Вероятно днес ще ви е много трудно да се сдържате и ще нападате околните с повод и без повод. Успокойте се и гледайте с усмивка на живота.

Дева

Днес е най-добре да избягвате хора родени под воден знак, а именно Рак, Скорпион и Риби. Ако попаднете под тяхното влияние рискувате да бъдете удавени в сълзи.

Везни

Днес всичко ще ви дърпа назад. И околните и обстоятелствата. Ако не можете да се измъкнете от тази хватка, по-добре изчакайте по-добри времена.

Кармичната мисия, които всяка ЗОДИЯ трябва да изпълни

Всички ние се раждаме с мисия, която рано или късно откриваме и правим всичко възможно, за да я осъществим. Овен Овенът гледа малко его...

Скорпион

Днес началниците ще ви гледат, като под лупа. Постарайте се да сте изрядни  във всичко и да не се компрометирате.

Стрелец

Днес ще трябва да се потрудите много сериозно, ако не искате да ви отнесе течението. Ако все пак решите да се отпуснете по това течение имайте предвид, че ще срещнете и водовъртежи.

Козирог

Хороскоп за 08.08.

Дневен хороскоп за Овен Днес е добре да бъдете дейни. Добър момент да обсъдите с началството задачи, натоварване и възнаграждение. Н...

Възможно е днес да се чувствате безсилни и да ви се струва, че се борите с вятърни мелници. Може и така да е, но това ще ви закали и ще ви помогне в бъдещи битки.

Водолей

Мислите си, че правилата не важат за вас и можете да пресичате улицата, където си пожелаете? Бъркате! Днес трябва да сте много добри и да помагате на околните, а не да им пречите.

Риби

Днес ще имате сила от някой приятел, които да ви подкрепя. Все пак го предупредете, че е възможно да отнемете целия му ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com