Хю Хефнър се взе с "булката беглец"

26494
Хю Хефнър се взе с "булката беглец"

Неуморният Хю Хефнър се ожени за 26-годишния фотомодел Кристал Харис, предаде БГНЕС. Преди година моделката избяга от основателя на "Плейбой" при първия им опит за брак. Двамата се обвързаха в навечерието на Нова година, съобщава информационния сайт TMZ.

През юни 2011 Харис отказа да се омъжи за Хефнър, който е по-стар от нея с повече от 60 години. Тя взе решението си четири дни преди пищната сватба, която трябваше да се състои в легендарното здание Playboy Mansion в присъствието на 300 отбрани гости. След година двамата се помириха и Кристал отново заживя с палавника Хю. Двойката все пак реши да се врече във вечна вярност и получи разрешение за това на 4 декември.

Хю Хефнър стяга сватба навръх Нова година

Хю Хефнър, собственикът на най-мъжкото списание в света -"Плейбой", отново бил сгоден за Кристъл Харис и двойката готвела сватба навръх...

Церемонията се е състояла снощи в семеен и приятелски кръг, посочва TMZ. Предвижда се тържеството да започне с настъпването на Новата 2013 година /около 7.00 часа българско време/.

В началото на 2010 г. Хефнър приключи развода си със своята втора съпруга Кимбърли Конрад. Първият брак на известният плейбой е завършил още в далечната 1959.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com